Monster laptopa kola döküldü

Zaten laptop kullanmak benim zevkime gore değilmiş masaüstü olarak aldığım zevk daha iyiydi satmayı düşünüyordum şansıma bu çıktı başıma shshekwhdks umarım halledebilirsem yeni sistem alacağım öneriniz var mıdır? Monitör onrriside iyi olur göz yormayacak canlı. 144-165Hz

Ekran kartı olarak NVIDIA alacaksan RTX'den aşağısını düşünme 1600 serileri yaşına göre çok çok pahalı

Zaten laptop kullanmak benim zevkime gore değilmiş masaüstü olarak aldığım zevk daha iyiydi satmayı düşünüyordum şansıma bu çıktı başıma shshekwhdks umarım halledebilirsem yeni sistem alacağım öneriniz var mıdır? Monitör onrriside iyi olur göz yormayacak canlı. 144-165Hz
Buna ayrı konu açarsın zamanı geldiğinde. Bütçeni de ayarlarsın. Dolaşan adam değilsen laptop niye.. laptop sa monster niye.. monstersa kola niye.. çok sorum var sana çok..

Dolaşan adam değilsen laptop niye.. laptop sa monster niye.. monstersa kola niye..
laptop lazım birşey aslında. ama oyuncu laptopu değil, tatilde vs video izlemek mesajlaşmak gibi şeyleri rahatça devam ettirmek internete ev dışında internete girmek için bir ofis laptopu alıp köşede bekletmek lazım. laptopların performansı gerçekten kötü.

laptop lazım birşey aslında. ama oyuncu laptopu değil, tatilde vs video izlemek mesajlaşmak gibi şeyleri rahatça devam ettirmek internete ev dışında internete girmek için bir ofis laptopu alıp köşede bekletmek lazım. laptopların performansı gerçekten kötü.
O zaman dediğin gibi, cacık, ince birşey alacaksın ama oyun laptopu.. millet de bir aşk var anlamış değilim..

Monter'i o kadar kötülemeyin Abra sakın almayın. Alacaksan Tulpar serileri heleki MSI kasalar harbi canavar.
Hocam ben Monster'ın doğuşunu biliyorum. Nasıl ızdıraplar yaşadı insanlar.. sırf o günlerin ahlarıyla yıkılırlar o derece. Bence desteklenmemeli.. ucuz diye milletin ekonomik gücünü sömürüyorlar.

Hocam ben Monster'ın doğuşunu biliyorum. Nasıl ızdıraplar yaşadı insanlar. Sırf o günlerin ahlarıyla yıkılırlar o derece. Bence desteklenmemeli. Ucuz diye milletin ekonomik gücünü sömürüyorlar.

Bence ucuz da değil artık :D GTX 1650'ye sahip bir laptop 16-17k arası.

Pirinç falan aslında şehir efsanesi değil ama PC'de işe yararmı bilmem. Bazı restoranlarda ve evde tuzluga pirinç koyulur nemi alsın diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı