Korkma o cihazlar kullanıcı hatası olmadığı sürece servise kolay kolay gitmez. Ben de Tulpar T7 v2.6'lık bir canavar var hâlâ zıpkın gibi. Aynısı MSI GT70.
Teşekkürler ekranda bir problem görmedim veya farklı bir sorun çok calistirmadim zaten klavye calismayinca tekrar kapattım.
Teşekkürler bilgisayari çok calistirmadim direk kapattim açınca başka bir problem görmedim klavyeye basılmiyordu veya ekran gitmedi görüntü vb var sorunsuz bir şekilde bir de USB'ler çalışıyor mu diye baktım ıslak bir yer. Yok. Şu an kuruladm hep sanırım servsie vereceğim pazartesi gününe kadar başka ne gibi problemler olur hiç bilmiyorum ilk kez yaşadım.
Merhaba, yeni bir haber vermek istiyorum şu an bilgisayarımı çok merak ettim çalıştırdım ama şu an klavye eskisi gibi calsiiyor ve hiçbir sorun yok. Dün açtığımda tuşlara basılmiyordu şimdi tekrar kapattım servise hala götürmeli miyim bugün pazar diye arayamadim. Uetunden 2 gün geçti sıvı temas olduğu zamandan ve şu an sorunsuz çalışıyor.
Merhaba, yeni bir haber vermek istiyorum şu an bilgisayarımı çok merak ettim çalıştırdım ama şu an klavye eskisi gibi calsiiyor ve hiçbir sorun yok. Dün açtığımda tuşlara basılmiyordu şimdi tekrar kapattım servise hala götürmeli miyim bugün pazar diye arayamadim. Uetunden 2 gün geçti sıvı temas olduğu zamandan ve şu an sorunsuz çalışıyor.
Monster servisine çalışır halde gönderip de bozuk gelirse, çok üzülürüm ama biraz da sırıtırım. Türkiye de servisler öyle güzel çalışmıyorlar, malı kendininmiş gibi bakmayacaktır. Hatta çalıştığını görüp sana olduğu gibi geri gönderip üzerine de para isteyebilir..
Monster servisine çalışır halde gönderip de bozuk gelirse, çok üzülürüm ama biraz da sırıtırım. Türkiye de servisler öyle güzel çalışmıyorlar, malı kendininmiş gibi bakmayacaktır. Hatta çalıştığını görüp sana olduğu gibi geri gönderip üzerine de para isteyebilir.