Pirinç olayı sadece su da işe yarar. Şerbetli ürünler itinalı sökülüp temizlenmeli.Pirinç falan aslında şehir efsanesi değil ama PC'de işe yararmı bilmem. Bazı restoranlarda ve evde tuzluga pirinç koyulur nemi alsın diye.
Pirinç olayı sadece su da işe yarar. Şerbetli ürünler itinalı sökülüp temizlenmeli.Pirinç falan aslında şehir efsanesi değil ama PC'de işe yararmı bilmem. Bazı restoranlarda ve evde tuzluga pirinç koyulur nemi alsın diye.
Ama o bilgisayar MSI servisine gitmeyecek bir sorun olunca. Ben almam. Alacak insan da bunları bilsin de ona göre ne isterse yapar.MSI cihaza Monster Tulpar yazısı basılmış cihazlardan bahsediyorum. Kesinlikle alınır.
Ama o bilgisayar MSI servisine gitmeyecek bir sorun olunca. Ben almam. Alacak insan da bunları bilsin de ona göre ne isterse yapar.
hem ayranım dökülmesin hem tatsız şeyler yaşanmasınO zaman dediğin gibi, cacık, ince birşey alacaksın ama oyun laptopu.. millet de bir aşk var anlamış değilim..
msi'da kronik kasa sorunu var msi'dan laptop alınmazMSI cihaza Monster Tulpar yazısı basılmış cihazlardan bahsediyorum. Kesinlikle alınır.
Hem ayranım dökülmesin hem tatsız şeyler yaşanmasınhesabı
MSI'da kronik kasa sorunu var MSI'dan laptop alınmaz
Pirinç falan aslında şehir efsanesi değil ama PC'de işe yararmı bilmem. Bazı restoranlarda ve evde tuzluga pirinç koyulur nemi alsın diye.
Teşekkürler ekranda bir problem görmedim veya farklı bir sorun çok calistirmadim zaten klavye calismayinca tekrar kapattım.
Teşekkürler bilgisayari çok calistirmadim direk kapattim açınca başka bir problem görmedim klavyeye basılmiyordu veya ekran gitmedi görüntü vb var sorunsuz bir şekilde bir de USB'ler çalışıyor mu diye baktım ıslak bir yer. Yok. Şu an kuruladm hep sanırım servsie vereceğim pazartesi gününe kadar başka ne gibi problemler olur hiç bilmiyorum ilk kez yaşadım.
Sorunsuz çalışıyorsa, ki bu açınca çalıştı değil, yük altında bir süre düzdün çalışması demek, hiç uğraşma.Merhaba, yeni bir haber vermek istiyorum şu an bilgisayarımı çok merak ettim çalıştırdım ama şu an klavye eskisi gibi calsiiyor ve hiçbir sorun yok. Dün açtığımda tuşlara basılmiyordu şimdi tekrar kapattım servise hala götürmeli miyim bugün pazar diye arayamadim. Uetunden 2 gün geçti sıvı temas olduğu zamandan ve şu an sorunsuz çalışıyor.
Sorunsuz çalışıyorsa, ki bu açınca çalıştı değil, yük altında bir süre düzdün çalışması demek, hiç uğraşma.
Abicim yani bazı testler yaparak emin ol diyorum.Yani bilmiyorum yarım bardak su bardağı gibi döküldü. Yine de servise vereceğim içini açıp temizlik kontrolü yapmaları için.
Abicim yani bazı testler yaparak emin ol diyorum.
Monster servisine çalışır halde gönderip de bozuk gelirse, çok üzülürüm ama biraz da sırıtırım. Türkiye de servisler öyle güzel çalışmıyorlar, malı kendininmiş gibi bakmayacaktır. Hatta çalıştığını görüp sana olduğu gibi geri gönderip üzerine de para isteyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.