Monster laptopa su döküldü

Laptpou pirinçe yatırabilirsin ya da kasasını açıp üzerinde pirinç dökebilirsin işe yarayan bir şey.
Pirinç hiç bir işe yaramaz ve hiç te mantıklı bir şey değil.

Arkadaşlar süpürgenin gücü ayarlanmıyor el süpürgesi bildigimiz on/of tulu var maksimum.

Ben yarın gideyim en iyisi en kısa zamanda düzelir umarım. Destekleriniz için teşekkür ederim.Süreç hakkında bilgilendirme yapacağım.

Pirinç hiçbir işe yaramaz ve hiç de mantıklı bir şey değil.

Naçizane tavsiyem batarya dışarıdan çıkarılabilir bir şekildeyse çıkar değilse de kalsın öyle bilgisayarı sakın çalıştırma çalışıyorsa da kapat en kısa sürede yetkili servise gönder ne kadar hızlı olursan o kadar iyi.

Laptpou pirinçe yatırabilirsin ya da kasasını açıp üzerinde pirinç dökebilirsin işe yarayan bir şey.
Hocam laptopta koca koca delikler var içine kaçar, hem suyla temas etmiş herhangi bir cihazı pirince sokmak çok da mantıklı değil diye biliyorum. Ayrıca laptopu açık şekilde pirince yatırmak için bir leğene falan doldurmak lazım o pirinci.

Arkadaşlar süpürgenin gücü ayarlanmıyor el süpürgesi bildigimiz on/of tulu var maksimum.

Ben yarın gideyim en iyisi en kısa zamanda düzelir umarım. Destekleriniz için teşekkür ederim. Süreç hakkında bilgilendirme yapacağım.

Geçmiş olsun.

Arkadaşlar dün 14.30-15.00 arası cihazı teslim ettim Kadıköy servisine pazartesi-salı gibi tahminimce bilgi verirler ilk oldugunda 1 dk çalıştırıp hemen kapatmıştım. Umarım oksitlenme ya da Dead board galiba telaffuzu böyle (ölü anakart) dönüşmez tekrar bilgilendirme yapacağım.)

Naçizane tavsiyem batarya dışarıdan çıkarılabilir bir şekildeyse çıkar değilse de kalsın öyle bilgisayarı sakın çalıştırma çalışıyorsa da kapat en kısa sürede yetkili servise gönder ne kadar hızlı olursan o kadar iyi.
Çıkarttım onu ilk başta

Hocam laptopta koca koca delikler var içine kaçar, hem suyla temas etmiş herhangi bir cihazı pirince sokmak çok da mantıklı değil diye biliyorum. Ayrıca laptopu açık şekilde pirince yatırmak için bir leğene falan doldurmak lazım o pirinci.

Hiç pirinçe falan yatırmadım o riski de alamazdım.

Sağ ol hocam düşmanımın başına gelmesin. Yani dikkatsizlik değil de bayağı da dikkat etmiştim. Nazar çıktı diyelim.

Laptopu çarşamba teslim aldım. Şansıma içine su kaçmamış. İki yıl sonra bakımı yapılmış olundu. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı