Monster laptoptan masaüstüne geçmek mantıklı mı?

Denizobus

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, iyi akşamlar. Bir buçuk yıldır Tulpar model bir Monster'ı hafifçe kullanıyorum, fazla ısındığından son günlerde ömründen endişelenmeye başladım, artık taşımak için de çok gerek olmamaya başladı. Fiyatının %60'ına ikinci el verip üstünü tamamlayıp İtopya'dan hazır sistem alma fikri geldi. Özellikleri aşağıya bırakıyorum, sizce efor ve paraya değer mi? İkinci el ne kadara verilir?

Laptop NVIDIA RTX 4060 + i7-13650h
Masaüstü NVIDIA RTX 4060 + Ryzen 7 5700.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, iyi akşamlar. Bir buçuk yıldır Tulpar model bir Monster'ı hafifçe kullanıyorum, fazla ısındığından son günlerde ömründen endişelenmeye başladım, artık taşımak için de çok gerek olmamaya başladı. Fiyatının %60'ına ikinci el verip üstünü tamamlayıp İtopya'dan hazır sistem alma fikri geldi. Özellikleri aşağıya bırakıyorum, sizce efor ve paraya değer mi? İkinci el ne kadara verilir?

Elinizdeki üründe bence gayet yeterli, iyi bir bütçe ayarladıktan sonra masaüstüne geçiş yaparsınız.

Merhaba, oyunlarla çok ilgileniyorsan tabi ki masaüstü bir bilgisayar işini daha çok görecektir. Genellikle masaüstü ve laptoplar benzer özerlikte olduklarında masaüstü bilgisayarlar daha güçlü oluyor. Bilgisayarını piyasayı araştırıp olabilcek en üst düzeyden satıp güzel bir masaüstüne geçiş yapabilirsin.

Masaüstü kat kat daha güçlü olur. Ama R7 5700 olmamış.

Bence elindeki ürün gayet iyi. Sonrasında ürünü satıp biraz para koyup alınabilir ama bence şu an gayet götürür

Masaüstü kat kat daha güçlü olur. Ama R7 5700 olmamış.

5700X'miş kasadaki, darboğaz hesabı %7 gösteriyor. AMD'den başka öneriniz var mı?

Merhaba, oyunlarla çok ilgileniyorsan tabii ki masaüstü bir bilgisayar işini daha çok görecektir. Genellikle masaüstü ve laptoplar benzer özerlikte olduklarında masaüstü bilgisayarlar daha güçlü oluyor. Bilgisayarını piyasayı araştırıp olabilecek en üst düzeyden satıp güzel bir masaüstüne geçiş yapabilirsin.

Yazdığım masaüstü güzel bir masaüstü mü sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı