Monster laptopu farklı bir Control Center ile kullanmak

Fuat genç

Centipat
Şu an kullanmakta olduğum Monster Gaming laptopuma farklı bir Control Center (mesela Dragon Center) kurabilir miyim? Cihazıma bir zararı olur mu? Sadece denemek için kuruyorum, bazı Control Center'larda çok fazla seçenek bulunuyor.

Şu an kullanmakta olduğum Monster Gaming laptopuma farklı bir Control Center (mesela Dragon Center) kurabilir miyim? Cihazıma bir zararı olur mu? Sadece denemek için kuruyorum, bazı Control Center'larda çok fazla seçenek bulunuyor.

Buraya link atmak yasak olduğu için sizlerle paylaşamıyorum ama Gaming Center'ı kurabilirsin. Sadece fanları yönetmenizi sağlar. Mesela klavye rengine müdahale edemezsiniz müdahale etmeyi denerseniz Gaming Center kitlenip donacaktır. Eluktronics isimli siteden indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Dragon Center kurması pek mümkün değil. Desteklemeyen model hatası verecektir. Microsoft Mağazası üzerindenn Clevo Control Center indirmeyi deneyebilirsin. Monster, Clevo dan alıp marka basıyor diye biliyorum.

Dragon Center kurması pek mümkün değil. Desteklemeyen model hatası verecektir. Microsoft Mağazası üzerindenn Clevo Control Panel indirmeyi deneyebilirsin. Monster, Clevo dan alıp marka basıyor diye biliyorum.

Öncelikle Dragon Center hatası için özür diliyorum isim karışıklığı oldu. Bahsetmiş olduğum isim Gaming Center olacaktı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı