Monster masaüstü alınır mı?

TOPRAK3424

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ilk başta Amazon'dan 6 ay taksitli RTX 5070 almayı düşünüyordum.
Ama o fiyata hazır sistem toplamak daha mantıklı geldi fiyattan dolayı ancak 12 ay peşin taksitle almam gerek, bu yüzden Monster geldi aklıma, şu an 42.999 TL'ye i5-14400 ve Intel Arc A770 var. Biliyorum size mantıksız gelebilir ama 12 ay peşin ve aylık 3500 TL civarında oluyor.
Sizce mantıklı mı?
(Ömür boyu bakım ve Z serisi anakart göz önünde bulundurulmalı bence.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama o fiyata hazır sistem toplamak daha mantıklı geldi fiyattan dolayı ancak 12 ay peşin taksitle almam gerek, bu yüzden Monster geldi aklıma, şu an 42.999 TL'ye i5-14400 ve Intel Arc A770 var. Biliyorum size mantıksız gelebilir ama 12 ay peşin ve aylık 3500 TL civarında oluyor.
Sizce mantıklı mı?
Monsterci olarka diyorum alınmaz boşu boşuna emsalleri daha uyguna iken onlara para yedirmeyin, göz alıcı bir indirim olmadıktan sonra almayın.

Videoyu izle ve sen karar ver bir şey söylemiyorum. Bilgin olduğu halde monster'dan alışveriş yapmak akıl kârı bir hareket değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce mantıklı mı?
Monster markası hiç güven vermiyor.Alacaksan o paraya daha güvenilir markalardan al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı