Monster mı Excalibur mu?

AKU17

Decapat
Merhabalar. Monster Abra A7 V12.1.5 alacaktım ancak stokların uzun süredir yenilenmemesi ve okulun başlayacak olması sebebiyle yeni PC arayışlarına girdim bende. Diğer PC'lere nazaran fiyat performans olarak en iyi Monster ve Excalibur var ancak kime sorsa. Casper'dan uzak dur diyor o yüzden emin olamadim. Sizce ne yapmaliyım. PC'lerin özellikleri;
Monster Abra A7 V12.1.5;
i5 10. Nesil
16 GB DDR4 RAM
4 GB NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran karti
1tbhdd + 500GB SSD (SSD okuma 1700 yazma 940)
17.3" ekran
Casper Excalibur G770;
i5 10. Nesil
16 GB DDR4 RAM
4GN NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran karti
1TB HDD + 240GB SSD (SSD okuma yazma hizi yazmıyor özellikle4'de o yüzden bilmiyorum)
15.6" ekran
Aslında özellikleri tamamen aynı ancak neden bilmiyorum Casper yerine bekle. Monster al diyen daha çok insan var o yüzden size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster parçalar olarak daha iyi durumda. Ayrıca 17.3” kullanınca 15.6”nın ne kadar geride kaldığını göreceksiniz. Tavsiyem Monster’dır.

Casper'den uzak durun. Casper firması sana herhangi olumlu yönde destek sağlamaz. Para odaklı bir şirket. Parayı ver gerisine karışmam kafasında. 5 yıldır Casper Nirvana notebook kullanıyorum ve neredeyse çoğu kullanıcılar mail atsa, iletişim kursa bile BIOS güncellemesidir vs. herhangi bir şey sunmuyor. Monster'e de iyi değil diyorlar ama Casper'den iyi olduğu kesin. En basitinden ömür boyu bakım gibi bir olanak sağlıyor.

İkisi de değil ama ikisinin arasında kalsam monster'ı seçerdim. Bence Asus veya Msi alın.
Bi onceki bilgisayarım asustu aynı zamanda bu özelliklerde bilgisayarlara baktığım zaman ne yazık ki 10bin tl bandını geçiyor yoksa aklımda lenovo vardı.
Malzeme kalitesi ve soğutma konusunda en kötü iki marka karşı karşıya gelmiş 🙂
Bûtçeme ve bilgisayar özelliklerine bakınca ne yazık ki bu iki markaya kaldım bende

Bi onceki bilgisayarım asustu aynı zamanda bu özelliklerde bilgisayarlara baktığım zaman ne yazık ki 10bin tl bandını geçiyor yoksa aklımda lenovo vardı.

Bûtçeme ve bilgisayar özelliklerine bakınca ne yazık ki bu iki markaya kaldım bende
Aynen haklısın kaliteli markalar mecbur biraz daha pahalı oluyor. bence paranızı biraz daha biriktirip Msi almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı