Monster mi Excalibur mu?

Bütçenize göre değişir, G911 Excalibur kullanıyorum soruların varsa yanıtlarım.
 
Son düzenleme:
G911 ile G870'in alakası pek yok bence.

Aslında var. Bendeki Excalibur'un en üst kasası buna rağmen sıcaklık vb sorunları yaşatıyor. Alt kasalarını sen düşün .
Öncelikle batarya durumu pilde kullanırken boş bile dursa 2 saati çıkarmaz.
Sıcaklıkları ASUS ve MSI ile kıyaslanamaz, Excalibur onlara göre daha sesli çalışıyor.
Eğer bütçen sadece buna yetiyorsa alabilirsin, 1 senedir günlük 10 saat civarı açık kalıyor en ufak sorun yaşamadım. i7 13700HX, 4060, 32 GB DDR5 RAM.
 


@Algoritmik G870 önerir misiniz?
 
Hayır, G910'un kasası da Quanta diye biliyorum ama aynı firma kasa olmalarına rağmen G911 daha çok donanımlı olduğundan daha arızalı oluyor daha problemliler. G870'in donanımı daha zayıf. Mantıklı değil yani.
 
Son düzenleme:

Kullanan arkadaşım vardı bendekine göre daha çok ısınıyordu. Gördüğüme mi inanayım sana mı?
 
G910 var mesela, anakartları daha problemli hatta yandığına dair konu açıldı o modelin. G911'de benzer yapıda ama daha günceli. Kısaca Casper alınmaz ama G911 bence G870'ten daha sorunlu.

Kullanan arkadaşım vardı bendekine göre daha çok ısınıyordu. Gördüğüme mi inanayım sana mı?
Reis, G870'i ben kullandım zaten. G910'un da önerilmediği bir ton konu var. G911 ikisinden de riskli ve sen G911 kullanıp G870 öneriyorsun.
 
Son düzenleme:

Bütçen bunlara yetiyorsa senin için en iyisi G870'tir. Eğer oyun dışında kullanacaksan üniversite, kütüphane gibi yerlerde pek önermem çünkü pili uzun gitmiyor, şarja taktın bu sefer de az da olsa yüksek ses çıkarıyor yani yanındakileri rahatsız eder, ırgat gibi kullanıp oyun oynayacağım diyorsan alabilirsin. 1 hafta önce servise verdim Ankara'da birkaç saat içerisinde periyodik bakımlarını yaptılar teslim aldım. Dün de UV yaptım değerleri bayağı yükseldi sesi vs de azaldı.
 
Kullanan arkadaşım vardı bendekine göre daha çok ısınıyordu. Gördüğüme mi inanayım sana mı?
G870'i forumda önerdiler saçma bir şekilde bir ara, işlemcisi çok sıcak çalışıyor ve prochota sahip yani önermiyorum. Anakart arızası yaşayan var aynı şekil. Bunu canlı canlı gördüğüm model ise G910, G911 ile aynı kasayı kullanıyor sanırım. Bence kaynağın zayıf. Neden zayıf, G911'in soğutma sistemi de farklı arkadaşın G870 kullanıyor diye burada önermek saçma olur. Ben önermem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…