Monster mi Excalibur mu?

Son düzenleme:
G911 ile G870'in alakası pek yok bence. 😄

Aslında var. Bendeki Excalibur'un en üst kasası buna rağmen sıcaklık vb sorunları yaşatıyor. Alt kasalarını sen düşün :).
Öncelikle batarya durumu pilde kullanırken boş bile dursa 2 saati çıkarmaz.
Sıcaklıkları ASUS ve MSI ile kıyaslanamaz, Excalibur onlara göre daha sesli çalışıyor.
Eğer bütçen sadece buna yetiyorsa alabilirsin, 1 senedir günlük 10 saat civarı açık kalıyor en ufak sorun yaşamadım. i7 13700HX, 4060, 32 GB DDR5 RAM.

Monster'ı seven neyini seviyor anlamıyorum berbat bir laptop üstüne şu an çok pahalı gidin adam gibi MSI Lenovo ASUS olmadı Acer'e yönelin Monster'ın giriş seviye laptopları berbat oluyor o kadar şikayet varken gidip ailenize aldırıyorsunuz çoğunuz, sonra 6 ay sonra pişman oluyorsunuz Monster aldım diye velet velet işlere kalkışmayın Excalibur da Monster'ı
Monster'ı seven neyini seviyor anlamıyorum. Berbat bir laptop üstüne şu an çok pahalı gidin adam gibi MSI Lenovo ASUS olmadı Acer'e yönelin. Monster'ın giriş seviye laptopları berbat oluyor, o kadar şikayet varken gidip ailenize aldırıyorsunuz çoğunuz, sonra 6 ay sonra pişman oluyorsunuz. Excalibur da Monster'ın laciverdi.

Hocam şu an sizin bana önerebileceğiniz en iyi oyun bilgisayarı hangileridir?

Bütçenize göre değişir, G911 Excalibur kullanıyorum soruların varsa yanıtlarım.
Bütçenize göre değişir, G911 Excalibur kullanıyorum soruların varsa yanıtlarım.

Ekran kartı nedir ve kaça aldınız?

@Algoritmik G870 önerir misiniz?

Aslında var. Bendeki Excalibur'un en üst kasası buna rağmen sıcaklık vb sorunları yaşatıyor. Alt kasalarını sen düşün :).
Sıcaklıkları ASUS ve MSI ile kıyaslanamaz, Excalibur onlara göre daha sesli çalışıyor.
Eğer bütçen sadece buna yetiyorsa alabilirsin, 1 senedir günlük 10 saat civarı açık kalıyor en ufak sorun yaşamadım. i7 13700HX, 4060, 32 GB DDR5 RAM.
Hayır, G910'un kasası da Quanta diye biliyorum ama aynı firma kasa olmalarına rağmen G911 daha çok donanımlı olduğundan daha arızalı oluyor daha problemliler. G870'in donanımı daha zayıf. Mantıklı değil yani.

Son düzenleme:
Öyle bir Dünya yok, G910'un kasası da Quanta diye biliyorum ama aynı firma kasa olamalarına rağmen G911 daha çok donanımlı olduğundan daha arızalı oluyor daha problemliler. G870'in donanımı daha zayıf. Mantıklı değil yani.

Kullanan arkadaşım vardı bendekine göre daha çok ısınıyordu. Gördüğüme mi inanayım sana mı?

G910 var mesela, anakartları daha problemli hatta yandığına dair konu açıldı o modelin. G911'de benzer yapıda ama daha günceli. Kısaca Casper alınmaz ama G911 bence G870'ten daha sorunlu.

Kullanan arkadaşım vardı bendekine göre daha çok ısınıyordu. Gördüğüme mi inanayım sana mı?
Reis, G870'i ben kullandım zaten. G910'un da önerilmediği bir ton konu var. G911 ikisinden de riskli ve sen G911 kullanıp G870 öneriyorsun.

Son düzenleme:

Bütçen bunlara yetiyorsa senin için en iyisi G870'tir. Eğer oyun dışında kullanacaksan üniversite, kütüphane gibi yerlerde pek önermem çünkü pili uzun gitmiyor, şarja taktın bu sefer de az da olsa yüksek ses çıkarıyor yani yanındakileri rahatsız eder, ırgat gibi kullanıp oyun oynayacağım diyorsan alabilirsin. 1 hafta önce servise verdim Ankara'da birkaç saat içerisinde periyodik bakımlarını yaptılar teslim aldım. Dün de UV yaptım değerleri bayağı yükseldi sesi vs de azaldı.

G870'i forumda önerdiler saçma bir şekilde bir ara, işlemcisi çok sıcak çalışıyor ve prochota sahip yani önermiyorum. Anakart arızası yaşayan var aynı şekil. Bunu canlı canlı gördüğüm model ise G910, G911 ile aynı kasayı kullanıyor sanırım. Bence kaynağın zayıf. Neden zayıf, G911'in soğutma sistemi de farklı arkadaşın G870 kullanıyor diye burada önermek saçma olur. Ben önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı