Monster mi Excalibur mu?

berat13917

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler oyun için Monster veya Excalibur almak istiyorum kararsız kaldım GTA 5 tarzı oyunlarda kasma olmayacak 2-3 gün sonra bozulmayacak beni uzun bir süre idare edebilecek bir marka tercihi yapmak istiyorum modeller: Excalibur G870 RTX 4060 Monster Tulpar T7 RTX 4060.

İyi günler oyun için Monster veya Excalibur almak istiyorum kararsız kaldım GTA 5 tarzı oyunlarda kasma olmayacak 2-3 gün sonra bozulmayacak beni uzun bir süre idare edebilecek bir marka tercihi yapmak istiyorum modeller: Excalibur G870 RTX 4060 Monster Tulpar T7 RTX 4060.

İkisi de alınmaz. Bütçe belirtirseniz daha iyi öneriler verebiliriz.

Casper'ın G870 ve üst kasaları fena değil, Monster'ın da MSI kasasında forumda sıvı metaller sürüp puan kasanlar var. Sonuç olarak Nitro 16 varken hiçbiri mantıklı değil. Hani demek istediğim, internetten alıyorsan ve oyun oynamaksa hedefin, Nitro 16 tabii en mantıklı alınması gereken model ama mağaza vs. gibi yerlere mecbursan Casper vs. markalara zaten mecbur kalıyorsun veya bütçen kısıtlıysa çünkü ekran kartı iyi olan bütçene göre ne iyi bu markalar sunuyor, sana en iyi konfigürasyonları ya da o konfigürasyonlarda global markalar varsa onlar daha mantıklı oluyor. Maalesef HP harici bu genelde olmaz. Casper ve Monster'ın bu kasaları da ucuz değil yani, yine de fırsat indirimleri oluyor, anakartları vs. tartışma konusu ama her markanın kötü ve iyi modeli var hocam.

Sürekli kargo beklemekle uğraşmamak için ben mesela mağazalardan alıyorum. HP Victus 16 G870'ten daha ucuzdu en son gittiğimde, hemde 4060 olmasına rağmen ikisi modelinde ancak iki modelinde anakartı kötü. Diğer markalara göre biraz ucuzlar ama işte anakart kötü olunca anakart arızları falan kaçınılmaz oluyor, ikisinin de soğutması keza öyle. Her ne kadar bu kadar pahalı cihazları internetten almak istemesem de çalınma vs. riskine karşı geçen TV almıştık, hızlı ve sağlam bir biçimde gelmişti Horoz lojistik ile (şubeden teslim aldım gerçi) ama geldi ve baya ucuza almış olduk yani değdi riske. Laptopta imkanım olursa bu sefer internetten almayı düşünüyorum. Nitro 16 öneririm sonuna kadar, bu modellere göre daha iyiler.

Son düzenleme:
Monster'ı seven neyini seviyor anlamıyorum. Berbat bir laptop üstüne şu an çok pahalı gidin adam gibi MSI Lenovo ASUS olmadı Acer'e yönelin. Monster'ın giriş seviye laptopları berbat oluyor, o kadar şikayet varken gidip ailenize aldırıyorsunuz çoğunuz, sonra 6 ay sonra pişman oluyorsunuz. Excalibur da Monster'ın laciverdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı