Monster MSI kasası kullanmaya geri mi döndü?

Değerli müşterimiz,

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

İlgili modeller özel üretim olup marka bilgisi paylaşılamamaktadır.

Saygılarımızla.

Monster Notebook Müşteri Hizmetleri.

Şimdi de böyle bir şey attılar. Gerçekten çok garip bir firma, kabul et bitsin gitsin. Neden inatla reddediyorlar acaba?
Usta MİT'in özel karargahlarında üretildiği için gizli 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

MSI çaktırmaması için tembihlemiş sanırım. Büyük oyun bozuldu gibi. 🤣

Sormayın hocam, birisi alsada görsek laptopu. Şahsen elimde para olsa ilk alanlardan olurdum. Varsın Control Center kısıtlı olsun, Dragon Center'ı dahi Turbo fan dışında kullanmıyorum. Ki onun içinde ekstra tuş var programı açmıyorum.

Değerli müşterimiz,

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

İlgili modeller özel üretim olup marka bilgisi paylaşılamamaktadır.

Saygılarımızla.

Monster notebook müşteri hizmetleri.

Şimdi de böyle bir şey attılar. Gerçekten çok garip bir firma, kabul et bitsin gitsin. Neden inatla reddediyorlar acaba?

Bence bilmiyorlar. Bir temsilciyle piyasada 140W 3070 var yok diye tartışmıştık. Kendi cihazları bile Dynamic Boost'la 140a çıkabiliyordu. Kabul ettiremedim adama.

Bence bilmiyorlar. Bir temsilciyle piyasada 140W 3070 var yok diye tartışmıştık. Kendi cihazları bile Dynamic Boost'la 140a çıkabiliyordu. Kabul ettiremedim adama.

Uzun süre V21'de MUX yok diye direttiler hocam. Bence de yanlış bilgi veriliyor.

Uzun süre V21'de MUX yok diye direttiler hocam. Bence de yanlış bilgi veriliyor.

MUX kısmı dediğiniz gibi bence bilmiyorlardı. V21 de sonradan insanlar söyleyince BIOS güncellemesiyle getirmişlerdi. Ben aldığımda direkt güncel gelmişti. Eksiklerinin çoğu BIOS kısmı. Çok basit sade BIOS'ları var. Şu v25.1 mesela MSI'dan 2 bin lira falan ucuz olacak ki alacağız. Bir BIOS güncellemesi için 1 hafta uzak kalıyorsun laptoptan. MSI'ya 2 ayda 4-5 güncelleme geldi. Toplam 10 dk sürdü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı