Monster MSI kasası kullanmaya geri mi döndü?

Sen araştırdıysan araştırma sonuçlarını gösterde inanalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD modeli bile düzeltildi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İntel modeli hep serindir zaten.
Sen şimdi yok kullanıcıları memnun değil vs diye de saçmalayacaksın, al sana kullanıcı:
@Ray Kurzweil @Kusho

AMD modeli bile düzeltildi.

Intel modeli hep serindir zaten.
Sen şimdi yok kullanıcıları memnun değil vs diye de saçmalayacaksın, al sana kullanıcı:
@Ray Kurzweil @Kusho

MSI kasası olup olmadığını söylüyorum ben ısınma değil.

MSI kasası olup olmadığını söylüyorum ben ısınma değil.

Driver sayfasından kontrol merkezi uygulamasına bakınız, uygulama MSI'ın feature Manager uygulaması. Resim dosyalarına TR GP76t yazılmış. Klavyede MSI'ın cooler Boost, Dragon Center butonları var. En basitinden laptopları karşılaştırsan birebir aynı olduğunu anlarsın. O menteşe tasarımı GP ve ge dışında başka laptopta yok.

Driver sayfasından kontrol merkezi uygulamasına bakınız, uygulama MSI'ın feature Manager uygulaması. Resim dosyalarına TR GP76t yazılmış. Klavyede MSI'ın cooler Boost, Dragon Center butonları var. En basitinden laptopları karşılaştırsan birebir aynı olduğunu anlarsın. O menteşe tasarımı GP ve ge dışında başka laptopta yok.
Kasa MSI kasası eyvallah peki içi ? Sadece kasasını kullanıp içini kendi de yapabilir monter

Bu dediklerin yüzde yüz aynı kasa olduğunu kanıtlamaz.

Bu dediklerin yüzde yüz aynı kasa olduğunu kanıtlamaz.

Aynı zamanda MSI GameGaraj'da dahil olmak üzere dünya üzerindeki bazı yerel firmalara bu kasayı satmakta. Birebir aynı laptopu satıyor MSI.
Monster'dan son mailde geldi. Evet başka firmaya ürettiriyoruz ama firmayı paylaşamıyoruz yazdılar. Çok garip.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00