Monster notebook alındığında neler yapılmalı?

Klecxvo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Linkteki bilgisayarı sipariş ettim ama gelirken bile aklımda Monster'ların gelirken vs sıkıntılı çıktığı söyleniyor. Teknik detaylardan vs pek anlamıyorum, bilgisayarın her anlamda sorunsuz geldiğini anlamak için neler yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar.
Linkteki bilgisayarı sipariş ettim ama gelirken bile aklımda Monster'ların gelirken vs sıkıntılı çıktığı söyleniyor. Teknik detaylardan vs pek anlamıyorum, bilgisayarın her anlamda sorunsuz geldiğini anlamak için neler yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu seri cihazlar iyi kargoda darbe almaz ise bir kontrol yapmanıza gerek yok.
Bir Windows 10'ya da 11 lisansı alıp sistmi ve sürücülerini kurup devam edeceksiniz.

Bu seri iyi olmasina iyide pek uzun ömürlü olmaz 2K ekran ile 3060, normalde iade edin demem ama iade edebilirsiniz.
yani 3060'ın ömründen kısar mı diyorsunuz hocam? Oyunlarda kullanmak için değil de düz kullanımda daha canlı, şuanki bilgisayarımdan daha iyi bir ekran olsun diye siparişi böyle vermiştim.

Yani 3060'ın ömründen kısar mı diyorsunuz hocam? Oyunlarda kullanmak için değil de düz kullanımda daha canlı, şu anki bilgisayarımdan daha iyi bir ekran olsun diye siparişi böyle vermiştim.

İlerleyen zamanlarda daha düşük FPS'lerle karşılaşabilirsiniz demek istediğim, amacınız günlük kullanımsa değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı