Monster notebook batarya ömrü ne kadar?

Merhabalar. Monster dizüstü bilgisayar almak istiyorum. ASUS, Lenovo, Dell gibi markalarda yazılımla cihazın şarjını %60, %80 gibi değerlere sabitlereyip sürekli şarjda kullanılabiliyor. Monster'da bu özellik mevcut değil. Bu yüzden sürekli şarjda ve yüzde 100 olarak dolu olduğunda ömrü diğerlerine göre daha kısa olur diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar ne kadar süre dayandığını paylaşabilir misiniz?

%100 olduktan sonra makine gücü doğrudan prizden alır, merak etme. Gaming laptopların hepsi uzun saatler şarja takılı kullanılmak için tasarlanıyor.
Şöyle. Cihazın içerisinde voltaj daha doğrusu pilin içersindekş voltaj sürekli üst değerde olduğunda pili bozuyormuş. Mesele şarjı kesiyor olmak değil orta değerlerde kesiyor olmak.
%100 olduktan sonra makine gücü doğrudan prizden alır, merak etme. Gaming laptopların hepsi uzun saatler şarja takılı kullanılmak için tasarlanıyor.
Maalesef iş o şekilde olmuyor işte.
Pil dolduktan sonra pil elektrik almıyor o konuda şüpheniz olmasın.
Ayrıca pil ömrü saat olarak kısa zaten.
Saat olarak sormadım. Ayrıca 91Wh bataryası olan monster cihazlar mevcut. Bunun saat olarak kısa olması pek mümkün değil.

Son düzenleme:
Şöyle. Cihazın içerisinde voltaj daha doğrusu pilin içersindekş voltaj sürekli üst değerde olduğunda pili bozuyormuş. Mesele şarjı kesiyor olmak değil orta değerlerde kesiyor olmak.

Maalesef iş o şekilde olmuyor işte.

Saat olarak sormadım. Ayrıca 91wh bataryası olan Monster cihazlar mevcut. Bunun saat olarak kısa olması pek mümkün değil.

Yüksek performanslı ve güç tüketimi olarak yüksek tüketim sağlayan cihazlar. Bir MacBook gibi 10-12 saat pil ömrü yok. 2-4 saat arasında pil ömrü var.

Yüksek performanslı ve güç tüketimi olarak yüksek tüketim sağlayan cihazlar. Bir MacBook gibi 10-12 saat pil ömrü yok. 2-4 saat arasında pil ömrü var.
Hocam cihazla oyun oynamadığın zaman o batarya çok uzun süre dayanıyor denedim gördüm lütfen diretmeyin...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı