@275713 dostum ona bakılırsa Türkiye de Coca-Cola ile ilgili bir prosedüre izin verdi. Bu boykot edileceği anlamına gelmiyor. Savaş harici gitmiş olabilir.
@275713 dostum ona bakılırsa Türkiye de Coca-Cola ile ilgili bir prosedüre izin verdi. Bu boykot edileceği anlamına gelmiyor. Savaş harici gitmiş olabilir.
Adam nereden nereye düştü yazık oldu. Bende gördüm ve büyük ihtimalle forumdan uzaklaştırılmış olabilir. Çünkü aktif olup bir şey yazmamış dünden beri. Hep birlikte göreceğiz. Adam hiçbir açıklama falan da yapmadı.
Adam nereden nereye düştü yazık oldu. Bende gördüm ve büyük ihtimalle forumdan uzaklaştırılmış olabilir. Çünkü aktif olup bir şey yazmamış dünden beri. Hep birlikte göreceğiz. Adam hiçbir açıklama falan da yapmadı.
Hocam Recep Baltaş hocanın tutuklanması filan konuşuluyor sizce olur mu öyle bir şey bir de bu sponsorların çekilmesi Technopat kapanmasına neden olur mu?
Hocam ben hep hayatım boyunca şuna inanırım yanlışsam kimse küsura bakmasın ülkemizde Arap seviciliği bitmediği sürece gelişemeyiz. Ayrıca bir insan hata yaptığında özür dilerse affedilir affetmek Allah'a masusdur bunu da böylebilir böyle söylerim.
Hocam Recep Baltaş hocanın tutuklanması filan konuşuluyor sizce olur mu öyle bir şey bir de bu sponsorların çekilmesi Technopat kapanmasına neden olur mu?
Bir kimsenin milli, dini, ahlaki değerlerine saldırmak ifade özgürlüğü değildir. Bir ineğe hakaret edebilirsin ama bir budist ineği kutsal görüyorsa onun değeri olan ineğe de hakaret edemezsin. Bu bile ifade özgürlüğü değildir. Birisi bir taşı kutsal sayıyorsa o taşa da hakaret edemezsin. İfade özgürlüğü değildir.