Monster Notebook da Technopat ile yollarını ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@RedStrawberry boş yere sevecenlik yapmayın. Burada Arap olduğunu da düşünmüyorum. Her firma Arap öyleyse değil mi? Maalesef ki o şirketler Recep Baltaş a çalışmıyor. Babalarının oğlu da değil. Twitter koptu gidiyor herkes boykot boykot. Ne yapmalarını bekliyorsunuz?

Ülkede Arap sevecenliği olduğu sürece bunlara katlanacağız.

@RedStrawberry boş yere sevecenlik yapmayın. Burada Arap olduğunu da düşünmüyorum. Her firma Arap öyleyse değil mi? Maalesef ki o şirketler Recep Baltaş a çalışmıyor. Babalarının oğlu da değil. Twitter koptu gidiyor herkes boykot boykot. Ne yapmalarını bekliyorsunuz?

Ülkede Arap sevecenliği olduğu sürece bunlara katlanacağız.

Yani sonsuza dek katlanacağız.

İyi hocam nefret üstüne nefretle yangınada benzin dökerek giderim olur mu öyle bir şey? Sonuçta ortada bir özür var özür dilemekte en büyük erdemliktir bana göre özür dilemek sadece özür dilemek değil pişmanlık hatasını kabul etmiş ve dahası bence bir şirket şefkatli dik duruşlu filan olur hocam millete iyi görüneceğim diye her şeyini sonlandırmaz özür dileyen insanın pişmanlığını ve hatasını anladığını anlar tepkisiz kalabilir.
Allah aşkına hocam Recep baltaş değil de başka biri olsa gram böyle savunmazsınız düşünmezsiniz bence gereksiz Recep fanboyluğuna gerek yok 😀

Bir de en tuhafı Elon Musk İsrail'i desteklediğini açıkladı nedense Twitter halen aktif şekilde çalışıyor insanların bu boykotunu anlamak güç istiyor.

Allah aşkına hocam Recep baltaş değil de başka biri olsa gram böyle savunmazsınız düşünmezsiniz bence gereksiz Recep fanboyluğuna gerek yok 😀
Haşa hocam fanboyluk yapmıyorum dikkat ettiyseniz özür dilediğini dile getiriyorum çok fazla üstüne gidiyor sonuçta özür dilemiş hatasını anlamış pişman olmuş ayrıca özür dilemekte büyük şereftir erdemliktir anlayana ama biz halen öfkemizle hareket ediyoruz bu yanlış bana göre.

Bir de en tuhafı Elon Musk İsrail'i desteklediğini açıkladı nedense Twitter halen aktif şekilde çalışıyor insanların bu boykotunu anlamak güç istiyor.

İsrail'le görüşmeden 1ay önce de cumhurbaşkanımızla görüşmüştü :D.Bakalım dünya lideri cumhurbaşkanımız bu konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı? Tesla kullananlar Tesla'larını satacak mı kıracak mı? Türkiye'de Tesla fabrikası açılmasına izin verilecek mi?

Recep Baltaş'ın yorumlarını dünkü olaylar sonucunda gördüm. Dün de bir konuda belirtmiştim sosyal medya kullanmadığım için görmediğimi. Düşüncem şudur ki bir insan bir sebep olmaksızın Filistin'e karşı İsrail'i destekleyebilir. Uygurlar'a karşı Çin'i destekleyebilir. Belki vicdanı yoktur, belki masum bebeklerin bombalanmasından keyif alıyordur. Bilemem.
Ama, Türkiye'de teknoloji okur yazarlığı denilince akla ilk gelen mecralardan olan Technopat'ın en önemli ismi Recep Baltaş'ın ergenliğe yeni girmiş bir liseli üslubu ile insanlara saldırması şaşılacak şey gerçekten. Hani insanlara burada yardımcı olan Recep Baltaş nasıl seviyeyi bu kadar düşürmüş olabilir. Ben şaştım kaldım. Bu yazıları yazan Recep Baltaş olamaz dedim. Düşünceleri için değil. Dediğim gibi kimsenin düşüncesi beni ilgilendirmez. Ama bir insanın, özellikle bir çoğunluğa hitap eden bir insanın seviyeyi, üslubu bu kadar çok düşürmüş olması beni hayretler içerisine düşürdü.
Bunlar göz önüne alındığında, sponsorların da yollarını ayrıması şaşırtan bir durum değil.

Ya bu arap konusu ne alaka sürüp gidiyor anlamadım.

Ortadaki şey arap değil direk islam düşmanlığı apaçık.

Recep Baltaş'ın paylaşımlarını gördüğümde hala inananamıyorum ya.

Recep Baltaş'ın yorumlarını dünkü olaylar sonucunda gördüm. Dün de bir konuda belirtmiştim sosyal medya kullanmadığım için görmediğimi. Düşüncem şudur ki bir insan bir sebep olmaksızın Filistin'e karşı İsrail'i destekleyebilir. Uygurlar'a karşı Çin'i destekleyebilir. Belki vicdanı yoktur, belki masum bebeklerin bombalanmasından keyif alıyordur. Bilemem.
Ama, Türkiye'de teknoloji okur yazarlığı denilince akla ilk gelen mecralardan olan Technopat'ın en önemli ismi Recep Baltaş'ın ergenliğe yeni girmiş bir liseli üslubu ile insanlara saldırması şaşılacak şey gerçekten. Hani insanlara burada yardımcı olan Recep Baltaş nasıl seviyeyi bu kadar düşürmüş olabilir. Ben şaştım kaldım. Bu yazıları yazan Recep Baltaş olamaz dedim. Düşünceleri için değil. Dediğim gibi kimsenin düşüncesi beni ilgilendirmez. Ama bir insanın, özellikle bir çoğunluğa hitap eden bir insanın seviyeyi, üslubu bu kadar çok düşürmüş olması beni hayretler içerisine düşürdü.
Bunlar göz önüne alındığında, sponsorların da yollarını ayrıması şaşırtan bir durum değil.
Technopat ın kararına saygı duymayanlar 15-16 yaşlarındaki ergenler.
Sırf bu yazın için linç bile yiyebilirsin.
Herhangi bir şirket oluşumu hiç bir durumda hiçbir siyasi olaya müdahil olmamalıdır. Recep baltas Technopata yaptırım uygulanmasına bile sebep olabilirdi. Ali Güngör ve diğer technopat yetkililerin kararına saygı göstermeliyiz.

İsrail'le görüşmeden 1ay önce de cumhurbaşkanımızla görüşmüştü :D.Bakalım dünya lideri cumhurbaşkanımız bu konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı? Tesla kullananlar Tesla'larını satacak mı kıracak mı? Türkiye'de Tesla fabrikası açılmasına izin verilecek mi?
Hocam boykot işi biraz garip bir ruh haline geldi Elon Musk İsrail'e destek verilen haberler ön planda olmasına rağmen halen boykot edenler Twitter'ı boykot etmedi Twitter halen aktif kullanılıyor teslayada aynı şekilde kimsenin sesi çıkmadı devlet büyükleri'nin bazıları da İsrail arabalarını kullanıyor fakat onlara da boykot eden çıkmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı