Monster Notebook da Technopat ile yollarını ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@DumpcesTR özgürlük tanımı o değil maalesef. Burada birçok insanı ve ailesini hedef alan yazılar var. Bu özgürlüğü aştı. Tutuklanır tutuklanmaz onu zaman gösterecek.

Dediğiniz doğru ama kanunlarda özgürlüğünün anlamı budur. İsveç'de kuran yakmak ne kadar şerefsizlik olsa da bu kanunen özgürlüğe girer. Maalesef hukukda insani olarak değil de kanunen düşünmek gerekir.

Aynı düşüncedeyim.

Recep Baltaş 2014 senesindede aynıydı şu anda da aynı düşüncelere sahip. Twitter'da İsrail savunma birliğini takip ediyor fikrinin değişeceğini sanmam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-28 194748.png
    317,8 KB · Görüntüleme: 63

Kendi düşüncesi kendisine kalmalıydı.
Resmen kendine çukur kazdı sonra içine kendisi bilerek atladı.

Sosyal medyada yazılan her bir yazı gün gelir önümüze. Açıklamaları ve dediği şeyler yenilir yutulur şeyler değil. Neresinden bakarsan bak.
Özgür düşünce ise belli şartlarda geçerli bana kalırsa. Sen 1 kere de 2 kere de 3 kere de de, sürekli demezsin yani.

Sen belli bir topluma kitleye örnek olman lazım. İnsanların öfkesine destek değil.

Siyaset, her karıştığı şeyin içine eden bir şey. Bana kalırsa Recep Baltaş'ın tek yanlışı taraf belirtmesiydi, herhangi bir taraf belirtmeden olduğu yerde dursaydı bunların hiçbiri yaşanmayacaktı. Türkiye'nin de bulunması gereken konum tarafsızlık bu konuda, olay din ve ülke ilişkileri gibi şeylere bağlı değil çünkü.

İlerleyen zamanda olacak olan şey de belli, unutulup gidilecek bir olay kimsenin umurunda dahi olmayacak. Açıkçası boşu boşuna kariyerini yaktı.

Aşırı doğru bir yorum ağzına eline sağlık.

Sosyal medyada yazacağımız her şey iş alımında bile karşımıza çıkacak maalesef ve evet dediğine katılıyorum, kendi düşüncesi kendisine kalmalıydı. Özellikle böyle bir konuda.

Ya Hamas, İsrail'in Mossad aracılığı ile saldırılarına sebep çıkarmak ve maşa olarak kullandığı kukla bir oluşumsa?

Aynen doğru benim söylemeye çalıştığımda bu.Türkiyede heryere hamas kassam tugayının afişini asıyorlar.Hatta abd dışişleri bakanı geldiğinde sarayın oralara bile astılar.Bu sadece Türkiye'ye ekonomik olarak ve dışişleri olarak zarar verir hiçbir yararı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…