Monster Notebook da Technopat ile yollarını ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de karakterinizi gösterip, tüm Rizelilere aşağılık muamelesi yaptınız.

Ben mi?

1701171757263.png

Çok takılmışssın sen bu konulara relax ol biraz.

Sevdiğin kişinin dinine hakaret, küfür, tehdit ederse takılırım. Üstelik kendi ırkına yapılan soykırıma bile destek veriyor.

Varsa başka firmalarla anlaşması samimiyeti, o firmalarında bu şahıs ile yollarını ayırmasını diliyorum.
Bu yorumunuz tamamen yanlış hocam Recep Baltaş hocamız özür diledi ve konu kapanmalı tüm firmalar affedici bir şekilde tekrardan yoluna devam etmeliydi orhan baba ne demiş "hatasız kul olmaz" bir insan hele ki özür dileyip halen dışlanmaya devam ediyorsa bu tamamen insanlığa sığmaz ben bu kararları yanlış buluyorum umarım ortalık sakinleşince firmalar tekrardan Technopat'a sponsor olmak için yer verir ve Recep Baltaş hocamız belki tekrar geri döner sonuçta bir insan özür dilemiş erdemlik göstermiş.

İster olsun Kayserili ister olsun Amasyalı ne değişir? Bir insan özür dilemiş konu kapanmış bence boşa tartışıyoruz. Ayrıca bir insanın yaptığı hatayı memleketinde aramak tamamen yanlış bir düşünce sonuçta bu kişi erdemlik ve efendilik yapıp özür dilemiş daha ne neden bir insana oldukça fazla yükleniyoruz hele ki özür dilemişse bence dinde bile günah özür dileyenin özrünü kabul etmeyip onu taşlamak ayıptır.

Bu yorumunuz tamamen yanlış hocam Recep Baltaş hocamız özür diledi ve konu kapanmalı tüm firmalar affedici bir şekilde tekrardan yoluna devam etmeliydi orhan baba ne demiş "hatasız kul olmaz" bir insan hele ki özür dileyip halen dışlanmaya devam ediyorsa bu tamamen insanlığa sığmaz ben bu kararları yanlış buluyorum umarım ortalık sakinleşince firmalar tekrardan Technopat'a sponsor olmak için yer verir ve Recep Baltaş hocamız belki tekrar geri döner sonuçta bir insan özür dilemiş erdemlik göstermiş.
Özürü samimi gelmiyor, umurumda değil, Doğu Türkistan zulmünü destekleyen sağa sola salça olan laf atan adamın özürü umurumda bile değil. Geçmiş geçmişte kaldı dememiz için daha çok erken. Ben o adamın fikirlerini gördüm mü? Gördüm.

Bizim halkın unutma gibi büyük kusuru vardır. 6 ay sonra tekrar ürün gönderimine dönerler. Merak etmeyin. Firmalar ticarethanedir. Karlılıkları önemlidir. Bu yüzden dediklerinin tersini yapmaları kaçınılmazıdır.
Hocam yalnız unuttuğunuz sizinde bir şey var hatırlatmak isterim. Bu kişi özür diledi özür dilemek erdemliğin delikanlılığın en iyisidir bir insan özür dileyip halen o insanın özrünü kabul etmeyip üstüne yürümek bana göre insanlığa sığmaz ne demiş orhan baba "hatasız kul olmaz" insan elbet hata yapar önemli olan hatasını anlayıp özür dilemesi özür dilemek, bir acizlik, bir geri adım atma değil; büyük bir erdemdir.

Hocam yalnız unuttuğunuz sizinde bir şey var hatırlatmak isterim. Bu kişi özür diledi özür dilemek erdemliğin delikanlılığın en iyisidir bir insan özür dileyip halen o insanın özrünü kabul etmeyip üstüne yürümek bana göre insanlığa sığmaz ne demiş orhan baba "hatasız kul olmaz" insan elbet hata yapar önemli olan hatasını anlayıp özür dilemesi özür dilemek, bir acizlik, bir geri adım atma değil; büyük bir erdemdir.

Tamam, tamam, orhan baba öyle demiş. Sanırım haklısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı