Herkes Recep Baltaş'ın bu plartforma yaptığı katkılardan ve emeklerden bahsetmiş ve bu böyle son bulmamalıydı demiş. Peki size soruyorum bu hakaretler ve ırkçı kelimeler direkt sizin şahsınıza yapılsa ve "bir kereden bir şey olmaz" lafına karşılık bu ırkçı ve ayrımcı düşüncelerini yıllardır sürdüren biri olarak sizin şahsınıza bu hakaret seviyesine gelmiş "düşünceleri" size söylese bu şekilde mi davranırdınız?
Evet Recep bey işinde çok iyi biri ki hala "bey" dememin sebebi saygıdan dolayı ancak bu yıllardır yaptıkları artık düşünce özgürlüğü ya da sevip sevmeme mevzusundan çok artık hakaret, ırkçılık ve düşmanlığa doğru yol alan bir süreç haline gelmiş bulunmaktadır. Kusura bakmayın ama isteseniz de istemeseniz de gerçek bu. Ben yıllarca yumuşar diye bekledim ve saygıda kusur etmedim ama bu artık bardağı taşırdı. Umarım sizlerde bunu fark edersiniz. Biraz dediklerimi okuyunuz, lütfen. Eğer hala anlamadıysanız şöyle örnek vereyim: "ben Arap sevmiyorum" ile "ben o dar zihniyetli kıt arapların ve onların dini İslam'ın yıkılmasını dört gözle bekliyorum" cümlesinde ki fark, Recep Baltaş'ın söylemlerinin ciddiyetini belirlememizde rehber olarak alabileceğimiz bir örnek olacaktır. Bir ırkı, dini, iktidarı ya da herhangi bir konu ve düşünceyi sevmeyebilirsiniz ancak "saygı" duymak zorundayız ve bu "insan olarak" hepimizin görevi.
Bu konu hakkında düşüncem budur saygılar...