Monster notebook geç gelme durumu

Mlglm06

Femtopat
Daha fazla  
Monster laptoplara bakıyorum. Abra A5 v16.4 almak istiyorum fakat bir haftadır ürün gelince haber verilecek diyordu fakat bugün bu değişti. Artık ürünü sepete ekliyebiliyorum fakat altında ön sipariş yazıyor. Alsam çok geç gelme gibi bir sorun olur mu? Bilginiz var mı?

Monster laptoplara bakıyorum. Abra A5 v16.4 almak istiyorum fakat bir haftadır ürün gelince haber verilecek diyordu fakat bugün bu değişti. Artık ürünü sepete ekliyebiliyorum fakat altında ön sipariş yazıyor. Alsam çok geç gelme gibi bir sorun olur mu? Bilginiz var mı?
Stoklara girene kadar beklersiniz. Müşteri hizmetlerine sorarak ne zaman stoklara gireceğini öğrenebilirsiniz.

Ön sipariş ile Abra A7 satın aldım. Yaklaşık olarak 3 iş günü içerisinde gidip mağazadan teslim aldım. Kargo işin içerisinde olsaydı eğer tahminim 1 hafta içinde gelmiş olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı