Monster Notebook Güvenilir ve Kaliteli mi ?

Lorela

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Arkadaşlar şu an LYS sınavına harıl harıl çalışan bir dostum var sınavdan 1 ay sonra laptop almayı istiyor ve bu konuda kendisinin zamanı olmadığı için benim araştırma yapmamı istedi ona Monster serisini önerdim beğendiğini söyledi ama ben birde sizlere sormak istedim. Arkadaşım bu Laptop'u çoğunlukla oyun ve ders için kullanacak.
Sizce malzemeleri kaliteli mi ve online sipariş hattı güvenilir mi ?
Daha önce Monster Notebook ile alışverişte veya iletişimde bulunmadığımız için herhangi bir bilgiye sahip değiliz.
Yardımcı olursanız sevinirim görüşlerinizi bekliyorum.
Şu an için düşündüğümüz Laptop;
MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Güvenilirdir, benim kullandığım modelin malzeme kalitesi gayet iyi. Fakat GTA 5 oynarken CPU sıcaklığı 80 dereceye gelebiliyor.
Yaz şartlarında özellikle dizüstü pc'lerde sıcaklık sıkıntısını şahsen normal görüyorum.
Peki bu sıcaklık seviyesini alternatif dizüstü alt tablet fan soğutucu ile aşabilirmiyiz ?

Monster'in eski ürünleri plastiktendi. Fakat son birkaç yıldır alüminyuma döndüler. Ürünleri kaliteli. Alırken dikkat etmen gereken şey üründe kaç adet egzoz fan kullanılmış. Günümüz cihazları eskiye göre çok daha güçlü, elektrik harcamaları da güçlü, e haliyle ortaya salınan ısı da daha çok. Bu nedenle en az çift egzoz fanlı ürünler satın almanızda fayda var. Tabi oyun oynayacağınız varsayarak söylüyorum bunu. Monster'in 3 fanlı ürünleri de var zira, ben onları tercih ederdim. Burada ultra ayarlarda Far Cry 4 testi mevcut. 3 fanlı sistemde gördüğünüz gibi yükte 71 derecede sabit bir oyun deneyimi sunuyor. Bence gayet başarılı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende v1.4.1 var. GTA 5'te turbo fan açıkken 65-70 derece CPU sıcaklığı , 55-60 derece GPU sıcaklığı oluyor ama turboyu açmazsam 90 dereceye dayanıyor sıcaklık GTA 5'te. Diğer oyunlardaki sıcaklığı söylememe gerek yok zaten şu aralar en zorlayan oyunlardan biri GTA 5. Servisinden de şu anlık memnunum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı