Monster notebook için SSD ve HDD tavsiyesi

• Konuyu başlatan syn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 7.454

syn

Hectopat
Monster bir notebook almayı düşünüyorum ve ayarlarınıda özelleştirmek istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. Hangisini seçmem notebook için hızlı daha verimli iyi olur? 1 TB depolamak için bellek alacağım.
Diğer türlü 500 GB sistemi kuracağım bir yer düşünüyorum, ne önerirsiniz?

3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütce de sıkıntı yok hızlı olsun istiyorum. M.2 SATA'nın normal SSD ile ne farkı var anlamadım bir tane 1TB Depolama olarak kullanacağım diğerini sistem üzerine yüklemeyi planlıyorum.

Bir farkı yok sadece portları farklı her ikisine birden de taksanız hız farkı değil daha çok bellek kullanabilme farkı kazanırsınız.

O zaman 1.port 2.5" HDD olan yere 512GB Samsung 850 PRO SSD SATA 2.Port'a 1tB Hitachi Travelstar takacağım. Onun yerine farklı önerilerede açığım

Tekrar gündeme getireceğim ama biraz daha fiyatta ucuzlaması açısından 1.port 2.5" HDD yerine 240GB Mushkin Chronos G2 SSD SATA-3 9.5mm takıp 2.port 2.5" HDD'ye 1TB Hitachi Travelstar 7k100 9.5mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3 takmayı düşünüyorum 1.port 'da SSD'nin 7mm yerine 9.5mm olması sağlamlık açısından bir sorun teşkil eder mi? @Recep Baltaş senin tavsiyen ne olur?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı