Monster Notebook Menteşelerde Açılma Oldu

Arawn Titan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 07/2017 tarihinde aldığım Monster Abra A5 V11.1 bilgisayarımın hiçbir şekilde hasar almamasına veya düşmemesine rağmen ekranla kasayı bağlayan menteşelerden birinin üst tarafının açıldığını çantasından çıkarınca farkettim. Açılıp kapanması normaldi ancak gevşemesinden korkup kapadım ve servise götürene kadar da açmamayı düşünüyorum. İnternette bu sorunla karşılaşan çok arkadaş gördüm, kronik bir sorun sanırım. Sorum şu; ben bu bilgisayarı servise versem garantisi olmadığı için fahiş fiyat çıkarırlar mı?
Farkedip daha da kötüleşmesine izin vermediğim için uygun fiyata tamir etmeleri mümkün mü?
IMG_20200623_185409_367.jpg
IMG_20200623_183912_917.jpg

Çıkan parça menteşe değil gördüğüm kadarıyla, menteşenin üstündeki plastik kapak. Düzgün bir yapıştırıcıyla kendiniz yapıştırabilirsiniz aslında, servise götürmeye çok bir gerek göremedim ben.

Fazla kötü duruma düşmeden yaptırın veya yapın parçasını falan. Eski dizüstü bilgisayarım da önemsemedik, bant veya yapıştırıcı ile idare ettik. En son alt kasa ve ekran kasası da tırnakları sırayla kırıldı fazla masraf çıktı. Ben yeriniz de olsam, sene de bir kere bakım yaparken menteşeleri yumuşatır servisine. Ben bir kere başıma geldi garanti gönderdiğim zaman menteşeler de bir setleşme veya en ufak ses zorlama falan duyunca çözüme kavuşturuyorum. Garantisi bittiğin de bir süre sonra zaman geçince, kendiniz de içini açıp menteşeyi fırçayla temizleyip ve sertse eşit şekilde ince ayar ile yumuşatın vidalarını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı