xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Monster jak girişine mikrofon takıyorum, kulaklık algılıyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 xepadd dedi: Arkadaşlar Monster jak girişine mikrofon takıyorum, kulaklık algılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Anlamadım nasıl yani ss atar mısın ? Artı 0 Eksi
xepadd dedi: Arkadaşlar Monster jak girişine mikrofon takıyorum, kulaklık algılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Anlamadım nasıl yani ss atar mısın ?
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 xepadd dedi: Arkadaşlar Monster jak girişine mikrofon takıyorum, kulaklık algılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... 2 tane jak giriş olması lazım birisi mikrofon birisi kulaklık jak girişi iki girişide dener misiniz olmazsa girişleri ss atar mısınız Artı 0 Eksi
xepadd dedi: Arkadaşlar Monster jak girişine mikrofon takıyorum, kulaklık algılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... 2 tane jak giriş olması lazım birisi mikrofon birisi kulaklık jak girişi iki girişide dener misiniz olmazsa girişleri ss atar mısınız
KS KS xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 Tek jak girişim var Artı 0 Eksi