Monster Notebook Pişmanlıktır

Yani hocalarım sizce alınabilecek bir model mi? O fiyat bandında daha iyileri var mıdır araştırsam?

21.7 ile konu sahibinin yaşadığı sorunları yaşamazsın. 2 senedir tongfang güzel kasalar çıkarmaya başladı magnezyum kasaları da şık ve sağlam duruyor. 21.7 cihazında sıvı metal macun kullanıyorlar AAA kaliteli oyunlarda 80-85 derece civarında dolaşıyor CPU sıcaklıkları.

3070 olarak pek alternatifi yok o fiyat civarlarında bütçenize bağlı.

Peki hocam teşekkürler.

Hocam kendim ssd taktırdım, D diski olarak gözüküyor sanırım ama Windows'un yüklü olduğu C diskinde önemli bilgiler var, C dekini kurtarmak mümkün mü?
Kurtarılır hocam içinden söküp başka bilgisayara takacaksınız onu o kadar.

Aga laptop 2ci el mi 0 mı?

Hocam, şaka gibi gerçekten 12.000 TL'ye GTX APU sistemli PC topluyoruz sizi kekelemişlerdir. Monster'ın ısınma sorunu kronik bir sorun. Özellikle Monster gibi belirli konularda sürekli şikayet alan markaların ürününü alırken incelemesini izlemenizi tavsiye ederim.

Monstee givi dengesiz bir cihaz alacaksanız bayağı araşyırmaniz lazim kıronik sorunlumu o model öyle mi böyle mi diye bakmak gerekir ben şansa bala sağlam model ve kasa denk veldi Abra 5 16.1 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ama şuan param olsa bu laptip olmasa msi alırim hem suandaki durumda ilginç sekilde kalitesiz parcali monster dan daha ucuz ve daha iyi performans verir 1 yada 2 fps msi kendi uretiyor bilgisayafı ana kartı ekran kartinı monster eskiden msi ana kart kullanıyordu şuan o devir bitti eskiden dedigim 5 6yıl önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…