Maalesef hocam onların çoğu Monster'a laf söyletmeyen insanlar ve yaşları genelde küçük. Bazıları gerçekten de sorun yaşamayan sıkıntısız kullanan kesimden(onlar benim gözümde çok şanslı
).
Ufak bir örnek vermem gerekirse PUBG. GPU kullanımı hep %70'lerde %99'da bir türlü göremedim, mouse dönünce takılmalar, Dying Light'ta %30 GPU kullanımı kafasına göre %99'a çıkıyordu bazen. GTA 5'te arabayla hızlı gidince bilgisayar ağlıyordu resmen 100 FPS'lerden 50'lere kadar düşmeler, RDR 2'de droplar, CoD: Warzone'da ani FPS düşmeleri, Bazı ufak oyunlarda 100 FPS aldığım oyunlarda sebepsiz 45 50'ye kadar düşmesi.
Isınma sorunundan bahsetmiyorum bile. Hiç stabil çalışmıyordu, sadece video izleme internette gezinme gibi işlemler yaptığımda normal çalışıyordu ama bazen Chrome açarken bile mouse anlık takılıyordu.
Ayrıca şu illet Monster kontrol merkezi muhabbeti onu da zaten Microsoft Store'da bulabiliyorsunuz Control Center diye geçiyor. Gerçekten rezalet. Günlük kulllanım modundan Performans moduna alıyorum FPS'im 90'lardan 70'lere düşüyordu. Turbo fan deseniz zaten bilgisayar Turbo'da çalışıyordu. Fanları ekstra Turbo fana alınca zaten Turbo'da olduğu için bir işe yaramıyordu.
Kasa kalitesi zaten çok kötü HDD'nin motorunu titreşimini fazla olmasa da tüm kasada hissediyorsunuz ve inanılmaz sesli çalışıyor.
Anlayacağınız hocam çok sorun yaşadım. Bir daha asla Monster almam. Size patlamış gibi oldum kusura bakmayın. Açıklama ihtiyaci hissettim.