Çözüldü Monster Notebook v20.3 termal macun mu yoksa sıvı metal mi kullanıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zArteTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700H TİGERLACE CORE NVİDİA RTX 4050 2X8 16 GB RAM 2X 512 GB M2 SSD (MONSTER ABRA A5 V20.3)
Merhaba, bende Monster Abra A5 V20.3 var. Acaba ben bu bilgisayarın termal macun mu, sıvı metal mi olduğunu nasıl öğrenebilirim? Ve ben alalı daha 1 sene oldu, bakıma göndermek istiyorum. Havalar ısındı, dereceler artmaya başladı malum. Bakım işlemleri nasıl işliyor, kargo ile yollayacağım. Bilen bir kişi varsa bana aktarabilir mi?

Çözüm
Termal macun kullanıyor. Sıvı metal kullanılmıyor. Servis size kargo kodu verir arasanız. Onunla yollarsınız ve size adımları söylerler. Sonra bakım yapıp size yollarlar. Yaşadığınız yerde servis olup olmadığına bakın. Varsa 2-3 saat içinde verirler direkt yoğunluğa göre.
Termal macun kullanıyor. Sıvı metal kullanılmıyor. Servis size kargo kodu verir arasanız. Onunla yollarsınız ve size adımları söylerler. Sonra bakım yapıp size yollarlar. Yaşadığınız yerde servis olup olmadığına bakın. Varsa 2-3 saat içinde verirler direkt yoğunluğa göre.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı