Monster notebook Wi-Fi kartı problemi

ColdCristall

Hectopat
Makaleler
1
Herkese merhaba, Wi-Fi kartı ve her şey düzgündü oyundaydım. Mafia 3 oyundan çıktım ve bir baktım Wi-Fi yok internete bağlanmıyor. Driverleri kaldırıp kurdum ama hala aynıydı. Ben de sıfırdan format atıp driverleri tekrar kurdum. Lakin hala aynı aygıt yöneticisi ekteki gibi bilgisayar: Monster Abra A5 15.6.3 yardımcı olabilecek var mı?
(Masaüstündeki kablosuz adaptörü söküp taktım o yüzden bağlıyım şu an)

Dosya Ekleri

• sr.png
    sr.png
    299,3 KB · Görüntüleme: 56
Daha önce Wi-Fi kartının bozulduğunu hiç görmemiştim. Kartı çıkartıp pinlerini IPA ile temizlemeyi deneyin, soketi de temizlemeyi deneyin. Yine olmazsa pin sayısı aynı olan başka bir Wi-Fi kartı alın veya aynısını alabilirsiniz. Yaklaşık 5-10$ civarı o kartlar, çok ucuzdur.

Herkese merhaba, Wi-Fi kartı ve her şey düzgündü oyundaydım. Mafia 3 oyundan çıktım ve bir baktım Wi-Fi yok internete bağlanmıyor. Driverleri kaldırıp kurdum ama hala aynıydı. Ben de sıfırdan format atıp driverleri tekrar kurdum. Lakin hala aynı aygıt yöneticisi ekteki gibi bilgisayar: Monster Abra A5 15.6.3 yardımcı olabilecek var mı?
(Masaüstündeki kablosuz adaptörü söküp taktım o yüzden bağlıyım şu an)
Sürücüyü kaldırıp cihaz ile birlikte verilen USB üzerinden kurulumu sağlar mısınız? Ayrıca FN+F4 yapmadığınızdan eminsiniz değil mi? Kartı devre dışı bırakıyor kombinasyon. FN+F4 dener misiniz ayrıca?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı