Monster Notebook Windows 10 ve Driver Kurulumu

Konichiva

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle söyleyeyim daha önce hiç sıfırdan kurulum yapmadım. 3 - 4 gün önce notebook elime ulaştığında windows 10'u sorunsuz bir şekilde kurdum ama o günkü internet sıkıntılarım nedeniyle olduğunu düşünüyorum driverlar hatalı kuruldu. Kulaklığı taktığımda arkadan dip ses gelmesi gibi bazı sorunlarla karşılaştım. Yarın kotam yenilendiğinde bilgisayarı formatlayıp sıfırdan kuracağım. Sormak istediğim şey ise Monster'ın kendi sitesinden driverleri indirebileceğimizi gördüm. Monsterin kendi sitesinden driverları indirip kurduktan sonra Windows Güncelemesini yapsam sorunsuz bir şekilde cihazı kullanabilir miyim? Ek bir şey yapmama gerek var mı? Kusura bakmayın size soru belki çok abes ya da basit gelmiş olabilir ama 4 gündür acaba cihaz mı sıkıntılı ben yanlış kuruyorum diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı