Monster Notebook'da HDD Işığı Sürekli Yanıyor

Kaya Çakıcı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 gün önce aldığım Monster Abra A5 V12.1 dizüstü bilgisayarda HDD ışığı sürekli yanıyor ve %100 kullanılıyor. Ayrıca prize takılıyken açılır açılmaz ekran donuyor. Bilgisayar çok yeni olduğu için çok fazla telaş yaptım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 3 gün önce aldığım Monster Abra A5 V12.1 dizüstü bilgisayarda HDD ışığı sürekli yanıyor ve %100 kullanılıyor. Ayrıca prize takılıyken açılır açılmaz ekran donuyor. Bilgisayar çok yeni olduğu için çok fazla telaş yaptım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
HDD kullanan işlemleri durdurun. OneDrive kullanmıyorsanız kapatmanızı öneririm çünkü çok yüksek disk kullanımı sağlıyor.
7 yıllık Acer laptop sahibiyim ve Win10 yaptığımda biraz araştırıp çözmüştüm. Siz de araştırabilirsiniz ^^

HDD kullanan işlemleri durdurun. OneDrive kullanmıyorsanız kapatmanızı öneririm çünkü çok yüksek disk kullanımı sağlıyor.
7 yıllık Acer laptop sahibiyim ve Win10 yaptığımda biraz araştırıp çözmüştüm. Siz de araştırabilirsiniz ^^
Hocam Monster yetkili servis ile görüştüm, şu an serviste cihaz. Sizce değişim yaparlar mı? Sonuçta çok yeni bir laptop, servise gidip gelmiş bir cihaza sahip olmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı