Monster Tulpar T7 V19.3.1 HDD %100 Kullanım Sorunu

Ben de aynı problemi Abra A5 v15.2'de yaşıyordum 3 aydır ve yeni HDD'de de devam etti, hem %100 disk kullanımı hem de aktarım hızı 0.1Mb/s gibi bir hıza düşüyordu, bir süre sonra, ta ki bugüne GCUservice ve GCUBridge adlı kontrol merkezini durdurup test edene kadar. Eğer sizin de bir süre sonra oluyor ve restart atınca hızlanıyor veya safe Mode'da sıkıntısız ise, kontrol merkezini kaldırıp denemenizi öneririm.

Monster'a mesaj attım umarım düzeltirler.

Sistem Monitör'ünü açınca da oluyor olabilir, sonuçta tek HDD'yi kontrol eden part orası çünkü.

Videosunu da çektim arkadaşlar buyrun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben de aynı problemi Abra A5 v15.2'de yaşıyordum 3 aydır ve yeni HDD'de de devam etti, hem %100 disk kullanımı hem de aktarım hızı 0.1Mb/s gibi bir hıza düşüyordu, bir süre sonra, ta ki bugüne GCUservice ve GCUBridge adlı kontrol merkezini durdurup test edene kadar. Eğer sizin de bir süre sonra oluyor ve restart atınca hızlanıyor veya safe Mode'da sıkıntısız ise, kontrol merkezini kaldırıp denemenizi öneririm.

Monster'a mesaj attım umarım düzeltirler.

Sistem Monitör'ünü açınca da oluyor olabilir, sonuçta tek HDD'yi kontrol eden part orası çünkü.

Videosunu da çektim arkadaşlar buyrun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geri dönüş olarak ne yazdılar

Geri dönüş olarak ne yazdılar
1587999773279.png

1587999783459.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı