Monster Tulpar T7 V19.3.1 HDD %100 Kullanım Sorunu

İşlemleri seçip HDD'yi seçebilir misiniz size zahmet kimin kullandığını görmek istiyorum.

Sizin için Steam'den oyun Chrome'den de indirme yapıyorum.
Buyrun;
Ekran Görüntüsü (102).png

Benimki Abra A5 v15.2 ve bende de aynı sorun var, HDD depolama olarak kullanıyorum ve HDD, laptop restart atana kadar %100 oluyor ve D:/ çok yavaş açılıyor, o diskteki uygulamalar Steam, Origin vs yanıt vermiyor sonra Windows 10 çöküyor idi birkaç kez yeniden kurdum Windows 10'u dosyaları silmeden şu an iyi.

Merhaba yukarıda belirttiğim gibi t7 v19.3.1 laptop sahibiyim. SSD yanında 1TB 5400Rpm HDD disk mevcut ve bu diske genelde kurs videolarını ve oyunlarımı yedekliyorum. Steam bu diske kurulu yani. Dün CS:GO oynarken bir anda oyun dondu ve görev yöneticisinden oyunu zorla kapadım. Görev yöneticisine baktığımda D diskinin kullanım oranı %100 idi hiç bir şekilde cevap veremiyordu. Bugün pc yi açınca bi test yapayım dedim ve sonuçlar aşağıda. Ne yapmam gerekir?
Ilk resim dün oyun donduğu ana ait diğer iki resim bugün sabah yaptığım testler.
Eki Görüntüle 510973
Eki Görüntüle 510974
Eki Görüntüle 510975

Arkadaşların da belirttiği gibi arka planda harddiski sürekli tarayan ve yoran uygulamalar olabilir ancak nacizane tavsiyem windows 10 için artık en azından 7200 RPM olan bir harddisk veya SSD kullanmanız gerekiyor çünkü son gelen güncellemeler ile WIN 10 tam bir HDD katili oldu diyebiliriz.

Arkadaşların da belirttiği gibi arka planda harddiski sürekli tarayan ve yoran uygulamalar olabilir ancak nacizane tavsiyem Windows 10 için artık en azından 7200 RPM olan bir harddisk veya SSD kullanmanız gerekiyor çünkü son gelen güncellemeler ile Win 10 tam bir HDD katili oldu diyebiliriz.

Windows zaten Samsung M.2 SSD içine kurulu HDD içinde yedeklemelerim ve birkaç oyunum mevcut sadece. HDD sorunu düzelmiyor. Ara sıra yanıt vermiyorda kalıyor Windows gezgininden D diskine girmeye çalışırken

Son düzenleme:
Merhaba yukarıda belirttiğim gibi t7 v19.3.1 laptop sahibiyim. SSD yanında 1TB 5400Rpm HDD disk mevcut ve bu diske genelde kurs videolarını ve oyunlarımı yedekliyorum. Steam bu diske kurulu yani. Dün CS:GO oynarken bir anda oyun dondu ve görev yöneticisinden oyunu zorla kapadım. Görev yöneticisine baktığımda D diskinin kullanım oranı %100 idi hiç bir şekilde cevap veremiyordu. Bugün pc yi açınca bi test yapayım dedim ve sonuçlar aşağıda. Ne yapmam gerekir?
Ilk resim dün oyun donduğu ana ait diğer iki resim bugün sabah yaptığım testler.
Eki Görüntüle 510973
Eki Görüntüle 510974
Eki Görüntüle 510975
Sorununu çözdün mü ? Aynı bilgisayar bende var. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Sorunu çözdüysen nasıl çözüldüğünü yazar mısın ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı