Çözüldü Monster Notebook'ta ölü piksel çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

scoras

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx3060ti
i5-13400f
04.09.2024 tarihinde Monster'dan satın almış bulunduğum T7 v20.6.2 model laptopu bugün teslim aldım. FreeDOS idi Windows 11 kurdum OEM Pro lisans anahtarı kullandım. Kurulum bitti verilen flash bellek içerisinden driverları kurdum NVIDIA GeForce Experience'tan ekran kartı sürücüsünü güncelledim ardından ölü piksel testi yaptım ve bir adet ölü piksel çıktı, müşteri temsilcisini aradım bana bir kod verdi Yurtiçi Kargo ile ürünü geri yolladım. Kutunun içinden garanti belgesi vesaire çıkmadı. Ben ürünü geri paketlerken bana laptop haricindekileri koymama gerek olmadığını söyledi bende olur da kaybolur diye adaptör ve kablosunu koymadım. Sizce kargoda sıkıntı olur mu düzgünce gidip gelir mi, kırılır mı ve bu işlemlerin tamamlanması kaç gün sürer, formatlarlar mı?

Çözüm
Sıfır aldığın hiç kullanmadığın bir ürüne neden tornavida girsin ki? Gereksiz.

Sitesinden baktım ve ellerindeki bu ürün tükenmiş o yüzden artık istesem de iade edemem. Değişim konusunu arayıp sorarım, adaptör ve kabloyu talep ederlerse kargolarım lakin belirtmek istediğim bir konu var ki bu laptop bana en kısa süre içinde ulaşmalı, ihtiyacım var. Umarım süreç değişime vesaire gidilirse uzamaz. 😬

Bilgisayar elime ulaşalı 1 hafta oluyor yaklaşık 2 hafta tamirde kaldı 2 gün kargo süreci vardı sıkıntısız şekilde gidip geldi. Kullanımda vesaire de sıkıntı yok. Teknik serviste öncesinin ve sonrasının fotoğraflarını çekip paylaştılar. Memnun kaldım değişimden daha iyi bir tercih olduğunu söyleyebilirim. Herkese teşekkürler.
Öyle bir uygulama mı varmış? Değişim yapılacaksa, tüketicinin sıfır kutu ile değişim hakkı var.

İlk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplarda tüketici seçimlik haklarından istediğini kullanabilir. Ücretsiz tamir, ayıpsız misli ile değişim veya para iadesi haklarınızdan istediğinizi talep edebilirsiniz. Değişim talep ederseniz, adaptörü ve kabloları tekrar kargolamanız istenecektir. Sadece laptopu değiştirneleri aşırı saçma.

Bilgisayarın tamir edilmesi kötü bir durum mu? Misalen ben iade edip tekrar satın aldım veya sıfır kutu ile değiştirdim diyelim bu kez yine ölü piksel çıkma ihtimali var değil mi? Ama tamir edilirken kontrol edilip yollanacaktır bu yüzden ölü piksel çıkmaz diye düşünüyorum haksız mıyım?

Bilgisayarın tamir edilmesi kötü bir durum mu? Misalen ben iade edip tekrar satın aldım veya sıfır kutu ile değiştirdim diyelim bu kez yine ölü piksel çıkma ihtimali var değil mi? Ama tamir edilirken kontrol edilip yollanacaktır bu yüzden ölü piksel çıkmaz diye düşünüyorum haksız mıyım?
Maksat hakkınızı bilmek hocam, adı üstünde seçimlik hakkınız.

Sitesinden baktım ve ellerindeki bu ürün tükenmiş o yüzden artık istesem de iade edemem. Değişim konusunu arayıp sorarım, adaptör ve kabloyu talep ederlerse kargolarım lakin belirtmek istediğim bir konu var ki bu laptop bana en kısa süre içinde ulaşmalı, ihtiyacım var. Umarım süreç değişime vesaire gidilirse uzamaz. 😬

Bilgisayar elime ulaşalı 1 hafta oluyor yaklaşık 2 hafta tamirde kaldı 2 gün kargo süreci vardı sıkıntısız şekilde gidip geldi. Kullanımda vesaire de sıkıntı yok. Teknik serviste öncesinin ve sonrasının fotoğraflarını çekip paylaştılar. Memnun kaldım değişimden daha iyi bir tercih olduğunu söyleyebilirim. Herkese teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı