İnceleme Monster Pusat Clutch gamepad

Amazon'da buldum 1000 TL + 450 TL vergi.

Tetiklerin hassasiyeti ile joystick in ölü bölgesi Monster'a göre iyi midir?

Daha iyidir ama ben hem yarı fiyatı hem de bu ekstra özellikleri için tercih etmiştim. Ek olarak ithal olduğu için garanti nasıl oluyor onu da bir araştırmak lazım.

Evet, ithal ürünlerin garantileri nasıl hiç bilmiyorum.

Güzel inceleme olmuş. Hem ucuz ve yerli olması hemde kullanış olarak tatmin ettiği için güzel model.

Aynı gamepad bende var bendeki gamepadin sol analog %3 sol analog %4 ölü bölgesi var( testi dairenin içinde yapmanız lazım) 4-5 aydır kullanıyorum gerek titreşimi gerek şarjı gerek hissiyatı olsun süper bir gamepad.

Amazon'da buldum 1000 TL + 450 TL vergi.

Tetiklerin hassasiyeti ile joystick in ölü bölgesi Monster'a göre iyi midir?

Hiç denemedim hocam bir şey diyemeyeceğim Ultimate versiyonu olsa önerirdim ama bu versiyonu bilmiyorum.

Ben şu an aktif olarak Xbox 9. nesil kullanıyorum. Gayet memnunum taksitle falan alabilecekseniz öneririm.

Hiç denemedim hocam bir şey diyemeyeceğim Ultimate versiyonu olsa önerirdim ama bu versiyonu bilmiyorum.

Ben şu an aktif olarak Xbox 9. nesil kullanıyorum. Gayet memnunum taksitle falan alabilecekseniz öneririm.
Ultimate versiyonu Amazon'da vergiler dahil 2300 TL AliExpress'de Vergiler dahil 1900 TL AliExpress'den alınır mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…