İnceleme Monster Pusat Clutch gamepad

Dediğiniz yöntemle bende de böyle gözükmekte.

Dediğiniz yöntemle bende de böyle gözükmekte.

Eki Görüntüle 2224534

Ben de biraz taşımıştı tam daireleri denk getirmemiştim %3 çıkmıştı. Değerler gayet güzel alacaklara hayırlı olsun. Bu fiyata hem Bluetooth hem dongle hem de kablolu kullanma imkanı olan bir gamepad arada Android'ime takıp Asphalt falan da oynuyorun. Normalde ben de bunu 2. gamepad niyetine almıştım ana gamepadim F310'du Xbox gamepadi ile rahat edemiyordum ama biraz kullanınca alıştım şu an FIFA da falan bunu kullanıyorum.

Hocam aynı şekilde bende F310'dan buna geçtim ve F310 elimde yok oluyordu bu ergonomik olarak çok daha iyi ek olarak bence.

Bence parasına değmeyen bir cihaz. Bu fiyat bandında aslında çok rakibi yok. 8bitdo alın aldırın, arasında dağlar kadar fark var maalesef. İkisini de kullandım. Tasarımı başarısız bir gamepad bence.

Bluetooth'u zayıf, araya bir yüzey girince kopuyor direkt. Tetiklerde de hassasiyet var ama yarısını boşa basıyorsun, yine de hassasiyet ayarlanabiliyor. F710 dışında (sıfırı) 1000 lira civarında başka alınabilir bir gamepad yok zaten, bence alınabilecek bir ürün.

Bluetooth'u gayet iyi ben PC'yi TV'ye yansıtıp FIFA oynuyorum koltuktan nereden baksan 5-6 metre falan vardır koltukla TV arasında gecikme yapmıyor üstelik dediğiniz F710 hem pilli hem de 2.4GHz kullanan bir gamepad gecikmesi fazla üstelik 1m'den fazla uzaklaşınca gecikme başlıyor bu fiyat bandında Türkiye'de kablosuz olarak Monster'dan daha iyi bir alternatif yok.

2.4 dongle'dan bahsediyorum, yanlış yazmışım. Bacağımı dongle'la gamepad arasına koyunca bağlantı zayıflayıp kopuyor. Ben de 5-6 metre mesafede denedim ama çalışmadı.

Bluetooth'u denemedim, dongle'ı denedim.

Üstünden biraz geçmiş ama ben şansımı denemek istedim bende almayı düşünüyorum hala kulanıyormusnuz bir sorun oldumu ? ölü bölge çok rahatsız ediyormu (forza 4, fifa, ve hikayeli oyunlar oynuyorum) şimdi olsa f710mu bunumu tercih ederdiniz

Ben de bu gamepadi almayı düşünüyorum. Bu sitedeki yazılımla testini yapıp. Sonuçları siteye yükleyebilir misin? Birçok insana yardımcı olmuş olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…