Monster Pusat Gamepad nasıldır?

Kuzenim sanırım 2-3 defa aldığı gibi geri gönderdi. Sonunda pes etti. Sürekli bozuk bir yeri çıkıyordu. Tavsiyem para biriktirip almışken Xbox One kolu almanız. Piyasada ki en iyi gamepad diyebilirim. Çoğu oyunlarla da uyumlu zaten sadece Xbox için değil, PC uyumlu.

Şarjın ne kadar kaldığını nasıl anlarız bilmiyorum. Oynadıktan sonra şarja takıyorum full olunca tüm ışıkları sönüyor. Tabi usb alıcı bu sırada takılı olursa doğal olarak sönmez.

Hocam bu turbo mod ne işe yarar nasıl kullanılır biliyor musunuz? Kullanma klavuzuna baktım lakin oyunda beceremedim yazanları

Hocam bu turbo mod ne işe yarar nasıl kullanılır biliyor musunuz? Kullanma klavuzuna baktım lakin oyunda beceremedim yazanları
Hic kullanmadim ama o tusa art arda hizli hizli basmaya yariyor. Mesela x,x,x,x diye ayni tusa basiyor. Yani klavuzdan benim anladigim bu. Calistirinca buraya da yazarsaniz sevinirim.

Hic kullanmadim ama o tusa art arda hizli hizli basmaya yariyor. Mesela x,x,x,x diye ayni tusa basiyor. Yani klavuzdan benim anladigim bu. Calistirinca buraya da yazarsaniz sevinirim.

Üstad bugünki tecrübeyle söylüyorum örneğin gta 5 de hızlı koşmak için b tuşuna art arda basmanız gerek ama turbo mod b yaptığınızda sadece b tuşuna basılı tutarak bu işlemi gerçekleştiriyorsunuz

Hocam gamepadi hala kullanıyormusunuz, memnunmusunuz?
Hala kullaniyorum ve memnunum hocam.
A,B,X,Y tuslarinda herhangi bir silinme vs yok. Bataryasi da hala tiresimler az ise 10 saatten fazla gidiyor. Ki batarya bitse de hala kabloyla kullanabilmem de bir baska artisi.
Uzun kullanimda tek sikayet ettigim yani D-Pad'inin surekli kullanimda rahatsiz etmesi. Eski retro oyunlarda oyunun tamami D-Pad uzerine kurulu oldugu icin bir sure sonra yumusak tuslar rahatsiz etmeye basliyor. Click eden bir D-Pad kullansalarmis daha iyi olurmus.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı