Monster Pusat K3 Pro klavye alınır mı?

Bütçe
2000tl

Aka Hasan Sabbah

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000TL bütçem var mekanik red switch klavye almak istiyorum. Çok araştırdım inceleme falan izledim ve sonuç olarak Monster Pusat K3 Pro almaya karar verdim. Sizce bu fiyat bandına alınır mı? Daha iyi alternatifiniz varsa önerirseniz sevinirim.

Bol bol sponsorlu inceleme izlemişsiniz, youtube TR tarafında inceleme izleyip klavye almanızı tavsiye etmem çünkü içerik üreticileri bu konuda bilgisiz ve sponsorlu. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi klavye Ajazz AK820, dizilimi TKL olduğu için numpad kısmı yok.

Bol bol sponsorlu inceleme izlemişsiniz, YouTube TR tarafında inceleme izleyip klavye almanızı tavsiye etmem çünkü içerik üreticileri bu konuda bilgisiz ve sponsorlu. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi klavye Ajazz AK820, dizilimi TKL olduğu için numpad kısmı yok.

Hocam açıkçası yurt dışından almak istemiyorum. Yurt içi dediğiniz kadar kaliteli bulamam belki haklısınız ama hiç mi düzgün klavye yok bu fiyat bandına?

Hocam açıkçası yurt dışından almak istemiyorum. Yurt içi dediğiniz kadar kaliteli bulamam belki haklısınız ama hiç mi düzgün klavye yok bu fiyat bandına?
YD olmadığı sürece bu fiyata pek de iyi ürün yok, arkadaşın önerdiği encoder iyi gibi ona bakabilirsin ama monster almanı tavsiye etmem, illa ki sıkıntı çıkıyor. 10-15 gün beklerim dersen yurt dışı alman tavsiyemdir.

Yurt dışı olmadığı sürece bu fiyata pek de iyi ürün yok, arkadaşın önerdiği encoder iyi gibi ona bakabilirsin ama Monster almanı tavsiye etmem, illaki sıkıntı çıkıyor. 10-15 gün beklerim dersen yurt dışı alman tavsiyemdir.

Encoder aldım hocam teşekkür ederim.

Bu bütçeye TR'den en düzgün HP Omen encoder var.

Dediğiniz klavyeyi aldım hocam teşekkür ederim öneriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı