Pusat K3 Pro alınır mı?

Alınmaz. 3 kere servise gönderdim yeni ürün yolladılar hepsi de 2 ay içinde bir tuşu basmama yaptı. Klasik Outemu switch işte. Hot swap de olmadığından değiştiremiyorsunuz. En son 2 yıl kadar kullandım, daha sonra sattım. Şunu öğrendim ki bu model Çin'de üretilip marka basılıyor. Aynı modeli amazona risophy yazarsanız görebilirsiniz. Aklınız varsa hot-swap olmayan ve dandik switchli klavye almayın. Yay sesinden kafanız şişiyor bu arada.

Yay sesi geçen bir şeye benziyor mu sizce? Switchleri yağlamadığınız sürece yay sesi geçmez aksine artar.

Kasası kaliteli ama ona bir şey diyemem.

Hocam ben ogre RGB kullanıyorum yay sesi başta bayağı vardı fakat şu an o kadar kalmadı 2-3 sene kullandım tuşlar basmamaya başladı bu fiyatlara önerebileceğin güzel bir klavye varsa çok tatlı olur.

Hocam ben ogre RGB kullanıyorum yay sesi başta bayağı vardı fakat şu an o kadar kalmadı 2-3 sene kullandım tuşlar basmamaya başladı bu fiyatlara önerebileceğin güzel bir klavye varsa çok tatlı olur.
Bütçeniz 1500 TL ise ve büyük boy şart değilse Rk61 şiddetle tavsiye ediyorum. Aynı boyda daha bütçe dostu olarak Z686 veya Z11 tercih edebilirsiniz. TKL isterseniz sanırsam bu bütçede sadece ak871 var. Tam boy kaliteli bir şey için 1800 -2000 arasını zorlamanız gerekiyor.

Ogre'de de Pusat k3 ile aynı switch var diye biliyorum.

Bütçeniz 1500 TL ise ve büyük boy şart değilse RK61 şiddetle tavsiye ediyorum. Aynı boyda daha bütçe dostu olarak Z686 veya Z11 tercih edebilirsiniz. TKL isterseniz sanırsam bu bütçede sadece AK871 var. Tam boy kaliteli bir şey için 1800 -2000 arasını zorlamanız gerekiyor.

Ogre'de de Pusat K3 ile aynı switch var diye biliyorum.

Hocam iyi olsun da 2500e kadar zorlarım. Evet yine aynı switch ama blue vardı bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı