Monster Pusat K3 Pro yazılımı nasıl indirilir?

Herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Mükemmel klavye. Herkese öneriyorum. Driverlerini com.tr den değil de .eu uzxantılı siteden indirin arkadaşlar.

Merhaba, ürünün sayfasından yazılımı indirme tuşuna basmalarına rağmen indirmeleri başlamayan arkadaşlar bu linkte alttan K3 pro'yu bularak tıklayınca indirmeye başlayabilir.

Ürünü 3 yıldır kullanıyorum, işimi görüyor. Zorunda kalmadıkça ıslak bezle silmeyin tuşlar tutukluk yapabiliyor. *Tek şikayetim şu yazılım olmadan windows tuşu çalışmıyor, klavye üzerinde onun kilidini ayarlayamıyorsunuz. WASD tuşları 2. yılda belirgin şekilde soyuldu ve rengi değişti.

Edit: *Programdan windows tuş kilidini ayarladıktan sonra sildim şuan hala çalışıyor

Son düzenleme:
Merhaba, ürünün sayfasından yazılımı indirme tuşuna basmalarına rağmen indirmeleri başlamayan arkadaşlar bu linkte alttan K3 pro'yu bularak tıklayınca indirmeye başlayabilir.

Ürünü 3 yıldır kullanıyorum, işimi görüyor. Zorunda kalmadıkça ıslak bezle silmeyin tuşlar tutukluk yapabiliyor. *Tek şikayetim şu yazılım olmadan windows tuşu çalışmıyor, klavye üzerinde onun kilidini ayarlayamıyorsunuz. WASD tuşları 2. yılda belirgin şekilde soyuldu ve rengi değişti.

Edit: *Programdan windows tuş kilidini ayarladıktan sonra sildim şuan hala çalışıyor
ya knk linkte k3 ü indiriyorum vision diye bişey geliyor pusat kontrol merkezi yok gelmiyor yardımcı olabilir misin

ya knk linkte k3 ü indiriyorum vision diye bişey geliyor pusat kontrol merkezi yok gelmiyor yardımcı olabilir misin
Ben indirince şu isimde bir dosya iniyor
PUSAT_K3_Gaming_Keyboard_Firmware.rar

Yine olmuyorsa senin için yükledim.

Burada en aşağıda Pusat K3 gaming keyboard yazan yazılım direkt.

11 ay boyunca geçerli link. Bu yazılımın dosya (Rar) boyutu "15,732,736 bytes" büyüklüğünde olması gerekiyor. Benim link süresi geçtikten sonra birisinden discord'dan alarak kullanacak olanlar dikkat etsin belki oynanmış olabilir. Yazılım zaten belli Çin menşeili, kullanıp silin internet kapalı olsun bu Çinlilere güven olmaz. Dediğim gibi Windows tuşunu geri açtım ve uygulamayı sildim, yaptığım değişiklikler hala geçerli.

Bende bugün aldım ama aldığım gibi iade ettim 2 saat sonra.

Deli gibi yay sesleri var. Tuş basım hissiyatı çok garip yumuşak gibi mi desem ne desem bilemedim. Işıklandırma da numaralar ışık almıyor yarısı kalmış tuşun boşta. Programda bir sorun görmedim indirdim kurdum vs ama macro tuşları üstte biraz gecikmeli gibi basar basmaz işlemiyor sanki. Yani 2000 TL değil de 750 TL anca eder. Redragon'a zannedersem çok ucuza mal ettirmişler. Adamlarda anca bu kadar yapmış.

Unutmadan ışıklar beklediğim veya o fotolardaki kadar parlak falan değil. Biraz aldatmacalı o fotolar. Ayrıca yan ve altta ki şeritlerin ayarı yok yani RBG dönüyor sadece. O zaman tek renk yapana bir anlamı yok. Büyük heves ile aldım ama maalesef.

Bende bugün aldım ama aldığım gibi iade ettim 2 saat sonra.

Deli gibi yay sesleri var. Tuş basım hissiyatı çok garip yumuşak gibi mi desem ne desem bilemedim. Işıklandırma da numaralar ışık almıyor yarısı kalmış tuşun boşta. Programda bir sorun görmedim indirdim kurdum vs ama macro tuşları üstte biraz gecikmeli gibi basar basmaz işlemiyor sanki. Yani 2000 TL değil de 750 TL anca eder. Redragon'a zannedersem çok ucuza mal ettirmişler. Adamlarda anca bu kadar yapmış.

Unutmadan ışıklar beklediğim veya o fotolardaki kadar parlak falan değil. Biraz aldatmacalı o fotolar. Ayrıca yan ve altta ki şeritlerin ayarı yok yani RBG dönüyor sadece. O zaman tek renk yapana bir anlamı yok. Büyük heves ile aldım ama maalesef.
Ben birkaç yıl önce 600₺ gibi bir fiyata almıştım herhalde. Dediğiniz gibi yay sesleri var özellikle sert basınca yankı yapabiliyor ve denediğim diğer kırmızı switchlere göre bence biraz daha ağır o sebeple tam basmaya alıştım kulaklık olduğu için genelde duymuyorum ama sessiz bir klavye değil. Bugün 2000₺ ise kesinlikle önermiyorum. Bu çok yüksek bir meblağ hem de 3 yıl öncenin bir tasarımı.

Işıklar benim için hiçbir zaman problem olmadı acaba size sıkıntılı ürün mü yolladılar? RGB ayarları da herhangi başka bir klavye ile aynı, kendi yazılımı bile var. İstersem tek renk istersem RGB dönmeli v.s. ayarı var burada böyle yazmışsınız ancak doğruyu yansıtmıyor. Diğer klavyelerle tamamen efekt konusundan v.s. aynı, ışık gücü de yetersiz değil, pavyon gibi de ışıl ışıl değil ama oldukça yeterli.

Ben birkaç yıl önce 600₺ gibi bir fiyata almıştım herhalde. Dediğiniz gibi yay sesleri var özellikle sert basınca yankı yapabiliyor ve denediğim diğer kırmızı switchlere göre bence biraz daha ağır o sebeple tam basmaya alıştım kulaklık olduğu için genelde duymuyorum ama sessiz bir klavye değil. Bugün 2000₺ ise kesinlikle önermiyorum. Bu çok yüksek bir meblağ hem de 3 yıl öncenin bir tasarımı.

Işıklar benim için hiçbir zaman problem olmadı acaba size sıkıntılı ürün mü yolladılar? RGB ayarları da herhangi başka bir klavye ile aynı, kendi yazılımı bile var. İstersem tek renk istersem RGB dönmeli vs. Ayarı var burada böyle yazmışsınız ancak doğruyu yansıtmıyor. Diğer klavyelerle tamamen efekt konusundan vs. Aynı, ışık gücü de yetersiz değil, pavyon gibi de ışıl ışıl değil ama oldukça yeterli.

İşte resimlerde o kadar parlak ki ben canlı olmasını istiyorum ama çok düşük. Ve yanda ki ışıkların rengi de değişmemesi çok saçma statik renk yapıyorsun ama yandakiler rbg dönmeye devam ediyor. Programda hiçbir ayar yok üst taraf var yan yani alt ışıklandırmada yok. Size göre yeterli gelebilir bana göre değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı