Monster Pusat Pro alınır mı?

Ben kullanıyorum. Güncelleme gelene kadar memnun değildim. Çünkü Steam dışında kullanamıyordum. Yeni gelen güncelleme bu sorunu çözdü. Şu an aşırı memnunum. Hafif olması ilk başta ucuz mal hissiyatı versede sonradan ergonomik bir tasarım olduğunu anlıyorsun.

Ben kullanıyorum. Güncelleme gelene kadar memnun değildim. Çünkü Steam dışında kullanamıyordum. Yeni gelen güncelleme bu sorunu çözdü. Şu an aşırı memnunum. Hafif olması ilk başta ucuz mal hissiyatı versede sonradan ergonomik bir tasarım olduğunu anlıyorsun.

Kurulumu dendiği kadar zor mu? sadece sitesinden driver mi indiriyoruz farklı bir şey varmı? heryerde zor falan yazmışlar

Kurulumu dendiği kadar zor mu? sadece sitesinden driver mi indiriyoruz farklı bir şey varmı? heryerde zor falan yazmışlar
Hayır hayır aşırı basit. Tek yapmanız gereken Monster Notebook resmi YouTube kanalı üzerinden verilen talimatları yerine getirmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı