TheSopranoS
Hectopat
Bu fiyat aralıgında daha iyisi var mı? FIFA ve NFS için kullanmayı dusunuyorum.
Ben kullanıyorum ve memnunum. Xbox Firmware yazılımı çakarsan titreşimi ve bütün oyunlarda uyumluluğu kolaylaşıyor.
Bende amazondan almayı dusunyorum hizli kargo ile fiyatının hakkını veriyor mu sizce? Monster laptop ve k3 klavyeyede sahibim hepsinden memnunum aslında özellikle destekleri ürünlerinin arkalarında olmalarını seviyorum.Valla bende olmadı @egeed . Amazon'dan almıştım.
Ben kullanıyorum. Güncelleme gelene kadar memnun değildim. Çünkü Steam dışında kullanamıyordum. Yeni gelen güncelleme bu sorunu çözdü. Şu an aşırı memnunum. Hafif olması ilk başta ucuz mal hissiyatı versede sonradan ergonomik bir tasarım olduğunu anlıyorsun.
Hayır hayır aşırı basit. Tek yapmanız gereken Monster Notebook resmi YouTube kanalı üzerinden verilen talimatları yerine getirmek.Kurulumu dendiği kadar zor mu? sadece sitesinden driver mi indiriyoruz farklı bir şey varmı? heryerde zor falan yazmışlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.