Monster Pusat Pro alınır mı?

Eğer bütçeniz var ise (ki Pusat Pro düşündüğünüze göre var gibi gözüküyor) kesinlikle ama kesinlikle Logitech F310 alın. Şu ana kadar kullandığınız şeyler gamepad değilmiş onu fark edeceksiniz.

Eğer bütçeniz var ise (ki Pusat Pro düşündüğünüze göre var gibi gözüküyor) kesinlikle ama kesinlikle Logitech F310 alın. Şu ana kadar kullandığınız şeyler gamepad değilmiş onu fark edeceksiniz.

F710 kullanıcısı olarak o kadar memnum kalmadığımı söyleme ihtiyacı hissettim. Biliyorum aynı gamepadler değiller ancak yine de sonuçta aynı firmanın daha yeni ürünü. Kötü değil ancak ergonomik de değil. Pusat Pro almanızı tekrar önermek istiyorum.

Monsterın geri dönüşlerinide beğendiğim için sipariş verdim arkadaşlar açıkcası kullananlarda artık memnun oldugunu söylüyor yazılım ile sorunu kalmadığı için yarın teslim edecek amazon monsterın kendi sitesinden gamepad yazılımı dişinda birşey indirecekmiyim bilgilendirebilirmisiniz.

Resmi YouTube kanalı detaylıca anlatıyor. Teknik olarak evet bir güncelleme dosyasını bir de güncelleme yüklenicinin yukluyorsun. Ama böyle yazınca karışık oldu. Link bırakayım en iyisi sen bu videodaki dediklerini yap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız şunu belirteyim. Güncelleme yaptıktan sonra bir daha bağlaman gerekiyor. Yani Bluetooth bağlantısını unut deyip tekrar kuracaksın. Cihazı Monster Pusat Pro değil de Xbox olarak görürse her şeyi doğru bir şekilde yaptın demektir. Umarım benim gibi memnun kalırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı