Monster Pusat Pro alınır mı?

Cihazınızda Bluetooth 4.0 ve üzeri varsa bağlarsınız direkt.
Eğer yoksa Bluetooth dongle almalısınız.

Benim kullandığım ( tak çalıştır bir üründür );

Bende de aynı ürün var ama Bluetooth kulaklıkla birlikte bir şeyler kullanınca kulaklıkta kesilmeler oluyor. Alınca deneyeceğim sorun olmaz umarım :D

Mobilde 50 TL indirimle 250 TL'ye almayı planlıyorum. FIFA 21, Forza, AC Odyssey oynayacağım.

Dostum daha 2 gün öncesine kadar ki konularıma bakabilirsin çok araştırdım ve tercihimi Logitech F710 tarafında kullandım sebebi şu; Monster Pusat Pro'da deadzone çok ama çok fazla yani analog ile oyunlarda mesela yavaş yürümek istiyorsun ama tam ittirmek, ittirmemek arası bir yerlerde kalıyor analog, bu da insanı gerçekten yoruyor arkadaşımda aldı iade etti, Xbox One S/X kollarını da şiddetle tavsiye edebilirim sıfır alacaktım, 2.el 200TL'ye satın aldım sıfır gibi çok memnunum, ona göre dikkatli araştır öyle al derim. Sonuç olarak paranı çöpten kazanmıyorsun iyi değerlendirmeni isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum daha 2 gün öncesine kadar ki konularıma bakabilirsin çok araştırdım ve tercihimi Logitech F710 tarafında kullandım sebebi şu; Monster Pusat Pro'da deadzone çok ama çok fazla yani analog ile oyunlarda mesela yavaş yürümek istiyorsun ama tam ittirmek, ittirmemek arası bir yerlerde kalıyor analog, bu da insanı gerçekten yoruyor arkadaşımda aldı iade etti, Xbox One S/X kollarını da şiddetle tavsiye edebilirim sıfır alacaktım, 2.el 200TL'ye satın aldım sıfır gibi çok memnunum, ona göre dikkatli araştır öyle al derim. Sonuç olarak paranı çöpten kazanmıyorsun iyi değerlendirmeni isterim.
Bu sorunu oyunda ölü bölgeyi kapatarak yapanlar olmuş. Bir de Bluetooth'taymış galiba bu sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı