Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad alınır mı?

Merhaba bluetooth mu wireles gamepad mi tavsiye edersiniz?
Nedenlerini belirtirseniz sevinirim.
Bluetoothlu olan ürünü kesinlikle almayın zaten alıp iade etmeme olasılığınız çok düşük kablolu ucuz gamepadler ile aynı ayarda bir ürün en azından paranız cebinizde kalır

Önerdiğiniz 300-400 TL civarı bir gamepad var mı?

Merhaba bluetooth mu wireles gamepad mi tavsiye edersiniz?
Nedenlerini belirtirseniz sevinirim.
Kesinlikle bluetooth tavsiye ederim.
Uzaktan yayıla yayıla oyun oynamanın keyfi gerçekten bir başka.
Ben çok rekabetçi bir oyuncu değilim o yüzden herkesin çok önemli birşeymiş gibi kafaya taktığı 10ms ekstra geçikme beni çok etkilemiyor hatta fark etmiyorum bile. Ayrıca neredeyse her bluettohlu cihaz kablolu kullanma özelliği de sunuryor. sadece kablolu olan cihazların tek artısı bütçe dostu olmaları.
Önerdiğiniz 300-400 TL civarı bir gamepad var mı?
Şu an monster'ın yeni gamepad'ini öneriyorum Neden diye mi sorucaksınız? çünkü ayın birinde yeni güncelleme gelmiş driver'a.
Monster arayıp haber verdi gayet düzgün çalışıyor. İnsanların sürekli şikayet ettiği ölü bölge problemi ise çok kolayca çözülebilecek birşey.
Normalde oyunlar ani dönüşler yapmanızı engellemek için %10'luk bir ölü bölge koyuyor bununla birlikte gamepad'in kendi ölü bölgesi birleşince gerçekten çok fazla oluyor. Ama oyun ayarlarında ölü bölgeyi kapatırsanız gerçekten çook rahat bir kullanımı oluyor. Şuanda forza horizon 4'de kullanıyorum gamepad'i ve memnunum.
Edit: Gamepad'in neredeyse tüm sorunları düzeltilmiş.
Lt ve RT tetikleri ayrı ayrı çalışabiliyorlar, aynı şekilde Bluetooth'da da bu problemler giderilmiş tuşlar bakımından hiçbir sıkıntı kalmamış.
Gamepad'in sıkıntıları sadece ölü bölgesinin çokluğu ve bazen kolu kablolu kullandığınızda X ve Y a ve b tuşlrının yeri değişiyor.

Problemlerin çözümleri:
Ölü bölge problemini çözmek için oynuların kendi içinde olan ölü bölge ayarını kapattım (örneğin. Forza Horizon 4) zaten oyuncular olarak her yeni oyuna girince yarım saat grafik ayarlarını optimize etmeye bayıldığımız için bu ekstra 10 Sn'lik işlem hiç uğraştırıcı gelmiyor.
Tuşların yeri değiştiğinde de kolu kapatıp açarsanız problem düzeliyor. Galiba problem sadece oyun açıkken kablolu ve bluettohlu kullanım arası geçiş yaparsanız oluyor. Zaten kapatıp açınca tekrar bağlanması 2 sn sürmüyor.

Selamlar. Güzel inceleme olmuş. Peki bir sorum var:
Chipset arızası çözüldü mü?
İçinden USB alıcı çıkıyor mu?

Son düzenleme:
Selamlar. Güzel inceleme olmuş. Peki bir sorum var:
Chipset arızası çözüldü mü?
İçinden USB alıcı çıkıyor mu?

Öncelikle ürün chipset arızalı değil. Olsa çözüm için geri göndermem gerekirdi. Onu söyleyen arkadaş biraz havalı sözcükler kullanmak istemiş sadece. Üründe yazılım hatası vardı o giderildi.
Hayır içinden USB alıcı çıkmıyor çünkü ihtiyacı yok. Direkt olarak Bluetooth üzerinden veya kablosunu kullanarak PC'nize bağlamanız mümkün.

Teşekkürler

Hocam acaba yeni yazılım nasıl yükleniyor. Gamepad'i aldım ancak bluetooth ile bağladığımda HID uyumlu gamepad olarak görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…