Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad alınır mı?

Hocam ben güncelleme yapamıyorum dedikleri program benim gamepad görmüyor siz nasıl yaptınız acaba? (start select basıyorum ama ses geliyor ama program görmüyor ya.)

O sorun bende de olmuştu fakat nasıl olduysa bir şekilde program gördü.

1 saat önce aynısı bende de oldu. 1.5 saat falan uğraştım bir anda program gördü rastgele tuşlara bastım bir şey yaptım Yani şöyle sorunlar olmasa iyi olacakta işte.

Eeee sen memnun musun peki? Bir sorun performans kaybı falan ortaya çıktı mı?

Evet memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sürücüsünü kurunca herhangi bir özellik geliyor mu yoksa sadece stabil çalışması için yapılan bir program mı?

Evet memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sürücüsünü kurunca herhangi bir özellik geliyor mu yoksa sadece stabil çalışması için yapılan bir program mı?
Bluetooth ile Xbox olarak görüyor artık telefon dahil. Mouse ve fare kullanımı gitti bu seferde.

Ürünü almayı düşünüyorum son durum nedir ? Kullanan arkadaşlar bir sıkıntısı var mı ?

Ürünü almayı düşünüyorum son durum nedir? Kullanan arkadaşlar bir sıkıntısı var mı?

Ben hediye çekiyle 250 aldım. Bence 200-300 TL arasında alınabilecek en iyi kablosuz gamepad. 2-3 gündür kullanıyorum. Şu an memnunum.

Hocam inceleme için çok teşekkür ederim. Ben bu ürünün fiyatı dışında hemen hemen her şeyini beğendim. Ama fiyat çok fazla bence. Aliexpress'te telefon tutacağı hariç tüm özellikleri aynı olan ve Xbox kontrolcüsü şeklinde olan kontrolcüler 100-200 TL arasında bir fiyata sahip. Hatta daha önceden aldığım ve hala kullandığım GameSir G4S 140 TL idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…