Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad alınır mı?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bluetooth bağlanırsan titreşimi aktif olmuyor kablo ile bağlasan 3. parti yazılımlarla uğraş dur kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. Ben aldım 3 gün denedim, 3 gün anca dayandım iade ettim. Onun yerine 8. nesil Xbox Wireless Controller bulabilirsin 2. elde.

Hocam şu an durumu nasıl? Rahat kullanabiliyor musunuz?
Rahat sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şuana kadar bir sorun olmadı.

Kablo ile 3.parti yazılım alakasını anlamadım? Bende Bluetooth'da gayet titreşimler çalışıyor

Hocam benim ihtiyacım yok çünkü halihazırda Gamesir G4S kullanıyorum. Monster eskiden Rampage gibi Çinli markasız ürünleri markalayıp satıyordu. Hatta bir klavye vardı böyle mor anahtarlara sahipti. Çin'de aynı ürün mevcuttu, çok iyi hatırlıyorum. Şu an nasıl olduğu hakkında pek bir fikrim yoktu ta ki sizin yorumunuzu okuyana kadar. Teşekkür ederim bu yorum için.

Kablo ile 3.parti yazılım alakasını anlamadım? Bende Bluetooth'da gayet titreşimler çalışıyor

Forza Horizon 4 oynamak için aldım sadece. Oyun Gamepad'i görmüyor Bluetooth bağlansa titreşim aktif olmuyor, tetiklerinde ölü bölge aşırı fazla var. Yani sen o kola güzel diyorsan Xbox Wireless Controller kullanmamışsındır demek ki.

İkisinin fiyatını biliyorsun değil mi hani fiyat farkı falan var Bu arada tanıtamama tamamen senin sorunun ben sana kolda ölü bölge yok veya çok memnumum demedim zaten?

"Kablo ile 3.parti yazılım alakasını anlamadım? Bende Bluetooth'da gayet titreşimler çalışıyor " bunu yazdım. Ölü bölgeye gelirsek evet öyle bir sorun ne yazık ki var. Fakat bu demek değil ki Bluetooth veya kablo ile bağlandığında dediğin sorunlar çıkacağı. İnanmıyorsan video atabilirim sorun yok? Ve son olarak "Xbox Wireless Controller" kullandım ama fiyat farkı .d

Hocam şimdi oynadığınız oyunlar neler, hangi oyunlarda Bluetooth ile titreşimi çalışıyor bunları da belirtin ona göre alacak arkadaşlar faydalansın.Eğer Forza Horizon 4 oyununa sahipseniz bir deneyin bakalım çalışıyor mu? Fiyat konusuna gelecek olursak ben bu kolu iade ettiğim paranın üstüne 50 lira koyup bunu aldım. Bu kadar fiyat farkına kesinlikle değecek bir gamepad. Ayrıca düz modelini alsam 300 liraya da alabilirdim. Şu an üretimi olmadığı için satışı da yok ama satışı olsaydı kesinlikle o gamepade 300 lira değmez.

Hocam linklediğiniz ürünü ne zaman satın aldınız tekrar stoklara gelecek mi?

Hocam ölü bölgeler kablolu bağlantıda ortaya çıkıyor mu yoksa sadece Bluetooth ile bağlanınca mı ortaya çıkıyor.

Hocam ölü bölgeler kablolu bağlantıda ortaya çıkıyor mu yoksa sadece Bluetooth ile bağlanınca mı ortaya çıkıyor.
Her zaman mevcut .
Hocam linklediğiniz ürünü ne zaman satın aldınız tekrar stoklara gelecek mi?
2 ay oluyor sanırsam. Yanında da 15 günlük Gamepass kodu geliyor. Tek beğenmediğim yanı dahili pili yok Duracell'den başka pil de kurtarmıyor 20 lira da pile verdim.

Her zaman mevcut .

2 ay oluyor sanırsam. Yanında da 15 günlük Gamepass kodu geliyor. Tek beğenmediğim yanı dahili pili yok Duracell'den başka pil de kurtarmıyor 20 lira da pile verdim.
Tamam teşekkür ederim.
Her zaman mevcut.

2 ay oluyor sanırsam. Yanında da 15 günlük Game Pass kodu geliyor. Tek beğenmediğim yanı dahili pili yok Duracell'den başka pil de kurtarmıyor 20 lira da pile verdim.

Hocam bir de linkteki üründe titreşim özelliği var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…