Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad alınır mı?

Alalı 1.5 sene falan oldu. Sol analog sürekli kullandığım için gevşedi. Sağ analog göre daha gevşek. Bazen sorun olabiliyor bu. Az dokununca FIFA veya yarış oyunlarında bir tık sol veya sağa daha fazla dönüyor.

Onun haricinde bazı tuşları takılmaya başladı (nadir de olsa). Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır bilmiyorum. 1-2 aya Monster'a yazıp gamepad değiştireceğim.

İlk başlıkta söylenen Bluetooth modunda ara gaz verememe olayı devam ediyor mu?
Bende hiç öyle olmadı. Ne kadar basarsanız o kadar gidiyor. NFS Heat'te denemiştim. Ama benimki ilk modeli yani sonradan çıkan modelde böyle problemler var mı bilmiyorum.

bluetooth umrumda bile değil diğer özellikler de öyle ama aynı tuşa aynı anda basamama olayı canımı sıktı. Bu sorun halen geçerli mi acaba? aynı anda 2 tuşa basabilmeliyim.

bluetooth umrumda bile değil diğer özellikler de öyle ama aynı tuşa aynı anda basamama olayı canımı sıktı. Bu sorun halen geçerli mi acaba? aynı anda 2 tuşa basabilmeliyim.
Bende öyle bir sorun yok parmağım yettiği kadar basabildiğim her tuşa aynı anda bastım sonuç bu şekilde.

Edit: Resim yükleyemiyorum sunucu problemi kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…