Monster Pusat serisi ekipman seti alınır mı?

Bütçe
4000-5000

xiaxs11

Centipat
Daha fazla  
Monster'dan ekipman bakıyordum iyi ya da kötü hiçbir fikrim yok fiyatı 3500 TL'ye geliyor alınır mı? Almamalı mıyım kararsızım.

(Görsel ekte mevcuttur)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-09-07-06-58-274_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-08-09-07-06-58-274_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Diger parcalari bilmiyorum ama kulaklık alinmaz(digerlerinin de alinacagini sanmiyorum)
Kulaklik icin acmis oldugum konu vardi bakabilirsin.
Kulakligi kullanıyorum;
Kulaga oturuyor herhangi bir sekilde sıkıntı olusturmaz.
Mikrofonu yeterli.
Ses kalitesi tartisilir.
O fiyata degmez şu an.

Diger parcalari bilmiyorum ama kulaklık alinmaz(digerlerinin de alinacagini sanmiyorum)
Kulaklik icin acmis oldugum konu vardi bakabilirsin.
Kulakligi kullanıyorum;
Kulaga oturuyor herhangi bir sekilde sıkıntı olusturmaz.
Mikrofonu yeterli.
Ses kalitesi tartisilir.
O fiyata degmez şu an.
Önerebileceğin ekipman seti var mı ( klavye mouse kulaklık mousepad ) bütçe 4 bin tl ye kadar olabilir monitör de lazım ama 1 ay eski monitörüm ile idare edicem

Mouse olarak aklımda gamepower Ursa 10.000 dpi var 500 tl internet kafeye gittiğimde bunlar vardı elim de alışık hatta

Son düzenleme:
Önerebileceğin ekipman seti var mı ( klavye mouse kulaklık mouse pad ) bütçe 4 bin TL'ye kadar olabilir monitör de lazım ama 1 ay eski monitörüm ile idare edeceğim.

Mouse olarak aklımda Gamepower Ursa 10.000 DPI var 500 TL internet kafeye gittiğimde bunlar vardı elim de alışık hatta.

Ben sadece fikirlerimi ve tecrubemi yazdim. Arkadaşlar yardimci olursa daha dogru olur :)
@ardacanci @562410

Monster'dan ekipman bakıyordum iyi ya da kötü hiçbir fikrim yok fiyatı 3500 TL'ye geliyor alınır mı? Almamalı mıyım kararsızım.

(Görsel ekte mevcuttur)

Çok pahalı geldi, Pusat'lar hakkında pek bilgim yok fakat alınabileceğini sanmıyorum. Çok daha iyilerini bulabilirsiniz o fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı