Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming headset alınır mı?

Demir3434

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2020
Mesajlar
21
Merhabalar arkadaşlar.
Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming headset almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Öncellikle mikrofonu iyi bir kulaklık almak istiyorum. 300/400 TL civari mikrofonu iyi kulaklık önerilerine de açığım.
 
İtopya'dan alışveriş yapmadım ancak CH321 önerebilirim

Neden herkes bu kulaklığı öneriyor kullanan veya kullanmayan herkes bunu al bunu al diyor ama kullanan kimse yok kullanıcı deneyimi yazan kimse yok bilginiz var mı?
 
Neden herkes bu kulaklığı öneriyor kullanan veya kullanmayan herkes bunu al bunu al diyor ama kullanan kimse yok kullanıcı deneyimi yazan kimse yok bilginiz var mı?
Fiyatına göre güzel bir malzeme ve mikrofon kalitesi sunuyor.

@334155 kullanıyor bu modeli, yardımcı olabilir.
 
Arkadaşım aldı o kulaklığı (kendisi Monster fanboyu) pek memnun değil fakat çaktırmıyor. Bassları tam verimli alamadığından şikayetçiydi.

CH 321'e gelecek olursak eğer; gayet konforlu ve rahat bir kulaklık. 4-5 saatlik kullanım sonucu bile ağrı yapmıyor. Tabii ki kafa şeklinize göre değişebilir bu.

Mikrofon kısmını pek sevmiyorum. Çıkartılamıyor olması çok üzücü. Bazen yatarken koluma falan çarpıyor. Fakat eğip-bükebiliyorsunuz. Ucunda kırmızı bir ışık var, gözünüzü almıyor fakat bazı kullanıcılar monitörden yansıma yaptığından şikayetçiydi.

Basslar konusunda en ufak bir sıkıntım yok, gayet hoş veriyor.

Bu bütçede daha alınılabilir alternatif olduğunu pek sanmıyorum. Muadilleri var fakat CH 321 kadar iyi olduklarını sanmıyorum.

Kafa bandı konusunda da ön yargılı olmanızı gerektirecek bir durum olacağını sanmıyorum. Eski nesilmiş gibi durabilir fakat oldukça rahat.
 

Geri
Yukarı