Monster Pusat Wireless Gamepad vs Logitech F310

umut055

Megapat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Kaliteli bir gamepad almak istiyorum. İki seçenek arasında kaldım. Kullanım şeklim bilgisayarı televizyona bağlayıp iki, iki buçuk metreden rahat bir şekilde koltukta oyun oynamak. Wireless gecikmesini hisseder miyim? Bu kadar para vermişken kablolu olanı mı tavsiye edersiniz? Maksimum 200 lira bütçe ile veya bu seçeneklerden daha ucuz önerebileceğiniz gamepad var mı?
  • Monster Pusat Wireless Gamepad
  • Logitech F310

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü sıkıntı çıkabilir. Kablolu gamepad öndedir. Snopy markaları tercih edebilirsiniz. Ben şu gamepad öneririm.
Bunu al geç. Hem titreşimi de var.

İkinci el Gamesir G4S veya F710 Almanız daha iyi olacaktır.
Her türlü sıkıntı çıkabilir. Kablolu gamepad öndedir. Snopy markaları tercih edebilirsiniz. Ben şu gamepad öneririm.
Sen kafayı sıyırmışsın, Arkadaşım aynı Gamepad'a sahip hiçbir oyunda desteği yok boş boş markaları önermeyin artık.

2. el temiz F710.
İkinci ele bulaşmak istemiyorum.
130 lira snopy'e vermektense, 180 verip Monster almak daha mantıklı geldi teşekkürler.
İkinci el Gamesir G4S veya F710 Almanız daha iyi olacaktır.

Sen kafayı sıyırmışsın, Arkadaşım aynı Gamepad'a sahip hiçbir oyunda desteği yok boş boş markaları önermeyin artık.
İkinci el düşünmüyorum, teşekkürler.

Monster pusat bende var. Gecikme falan yaşamazsın. Aldığımdan bu yana daha bir kere bile bağlantı kopması yaşamadım ki kasam masanın altında ben ise ellerim masanın üstünde oynuyorum. Yani alıcıyı doğrudan görmemesine rağmen gecikme olmuyor. Ele çok güzel oturuyor ve titreşimi oldukça tok. Tak çalıştır mantığıyla çalışıyor. Alıcısını bilgisayara taktığın zaman kol direkt Xbox360 olarak gözüküyor. Bu sayede neredeyse tüm oyunları destekler hale geliyor. Uyumluluk sorunu çekmezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı